&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

100% prijstransparantie bij Kitchen4all

Het kopen van een nieuwe keuken is niet iets wat je regelmatig doet. Voor het kopen van een nieuwe keuken is het belangrijk om goed na te denken over de stijl van de keuken en natuurlijk het budget wat je wilt uitgeven. Aan de hand van deze voorwaarden brengen wij jouw wensen in kaart en laten wij zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Daarbij garanderen wij je 100% prijstransparantie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Voor elk budget een passende oplossing

Wij vinden het belangrijk om iedereen een passende oplossing te kunnen bieden. Daarom kun je bij ons terecht voor maatwerk van een keuken die helemaal past bij jouw stijl en smaak. Daarbij geldt dat we keukens hebben in diverse prijsklassen. Van budget tot aan design. Waar je ook voor kiest, al onze keukens hebben één ding met elkaar gemeen: het zijn stuk voor stuk kwalitatieve keukens. Dit komt doordat wij enkel en alleen gebruikmaken van producten en elementen van A-merken.

Duidelijkheid en betrouwbaarheid

Er zijn diverse punten die invloed hebben op de prijs van jouw droomkeuken. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze, de apparatuur en de grootte van de keuken. Het kopen van een keuken is maatwerk. Natuurlijk begrijpen we dat je graag van te voren wilt weten waar je rekening mee kunt houden. Om deze reden stellen we graag voor jou een offerte op maat op. Daarbij kijken we precies naar jouw wensen en houden we rekening met je budget. Wij vinden een transparante werkwijze erg belangrijk en daarom vertellen je van te voren altijd wat je kunt verwachten.

Profiteer van de voordelen van 100% prijstransparantie

Als je een keuken wilt kopen bij Kitchen4all dan zorgen we er altijd voor dat je een contactpersoon hebt bij de vestiging bij jou in de buurt. Deze contactpersoon luistert naar je wensen, geeft advies en stelt een passend plan voor je op. Klinkt goed? Maak vandaag nog een afspraak bij één van de vestigingen bij jou in de buurt en we vertellen je graag meer over de voordelen van 100% prijstransparantie bij het kopen van een nieuwe keuken.

9,7