&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

zelf-keuken-ontwerpen-3d-keukenplanner

3D Keukenplanner

Ontwerp jouw ideale droomkeuken in een paar eenvoudige stappen met onze 3D keukenplanner. Speciaal voor jou heeft Kitchen4all een gratis 3D keukenplanner ontwikkeld, waarmee jij zelf je eigen keuken kan ontwerpen. Kom erachter wat jouw wensen zijn en welke materialen het beste bij jouw keuken passen. Experimenteer met diverse soorten keukens en ontwerp binnen een handomdraai jouw eigen droomkeuken. Het ontwerpen van een keuken was niet eerder zo makkelijk en kan je vanaf nu helemaal zelf. Op basis van jouw keukenwensen ontwerp jij de keuken die bij jou past en wij doen de rest.

Ontwerp jouw droomkeuken in 3D!

Vul het onderstaand formulier in en begin direct met ontwerpen!
MAG824MAT_AT2-web-1024x684_vierkant

3D keuken ontwerpen

Ga zelf aan de slag en onze 3D keukenplanner helpt jouw je eigen 3D keuken te ontwerpen. Zo simpel is het. Hieronder lees je hoe je stap voor stap dichterbij komt van jouw droomkeuken.

Vraag jouw digitale adviesgesprek aan
stappen-3d-keukenplanner

Kies bij stap 1 het type keuken dat bij jou past. Je kunt hierbij denken aan een rechte keuken, een L-keuken, een U-keuken of één van onze andere talloze mogelijkheden. Vervolgens kies je de stijl van jouw droomkeuken, welke zijn aangeduid met namen van steden.

Bij stap 2 gaan we aan de slag met het formaat van jouw keuken. Daarnaast kunt u diverse objecten kiezen, zoals deuren, ramen, wanden en aansluitingen. Tevens geef je het design van uw keuken weer.

In stap 3 vul je het model van de keuken in en kan het inrichten echt beginnen. Het plaatsen van bijvoorbeeld de keukenkastjes, een koelkast, een afzuigkap, het gasfornuis, maar ook het kiezen van een kleur voor al deze elementen. Zo geef jij jouw keuken vorm en weet je precies hoe jouw keuken eruit komt te zien. Zelf een keuken ontwerpen was niet eerder zo makkelijk!

Tot slot hebben we stap 4, waarin jouw zelf ontworpen keuken overzichtelijk wordt weergegeven. Ook vind je hier een overzicht van alles wat je voor jouw keuken nodig bent. Wanneer je jouw zelf ontworpen keuken voltooid, ontvang je deze als PDF in jouw mailbox.

Wil je de keuken op een ander moment verder afmaken of nog eens bekijken? Sla de keuken op in de 3D keukenplanner. Zo kan je op ieder ander moment verder met jouw nieuwe keuken.

Keukenadvies op maat

Maak nu een afspraak voor keukenadvies. Wij helpen je op basis van jouw eigen keukenontwerp met een keukenadvies op maat. We maken ter plekke een nieuw 3D-ontwerp en kijken welke keukenstijlen het beste bij jou passen. Bij de aanschaf van een complete keuken komt veel kijken. Daarom is het extra fijn dat je samen met een adviseur alle mogelijkheden rustig kan bekijken en bespreken.

Afspraak maken
keuken-advies-aan-huis
9,7