&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Maak een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken

Heb jij al een idee voor je nieuwe keuken, maar wil je eerst weten hoe dit eruit komt te zien voordat je een aankoop doet? Tover jouw idee dan om in een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp in één van onze vestigingen. Onze deskundige adviseurs gaan met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan stellen zij een mooi 3D-ontwerp op. Op deze manier visualiseren we jouw droomkeuken zodat je helder voor ogen hebt wat je precies kunt verwachten.

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je zelf al een 3D-ontwerp hebt gemaakt. Indien dit het geval is dan raden we je aan om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een adviseur in één van onze vestigingen. Wij nemen het ontwerp dan onder de loep en geven je een passend advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droomkeuken.

Een 3D-ontwerp in jouw favoriete stijl

Of je nou liefhebber bent van een landelijke woonstijl of een moderne woonstijl: wat betreft je favoriete keukenstijl zijn er heel veel mogelijkheden. Ook als je nog geen idee hebt welke keukenstijl je nou eigenlijk het mooiste vindt dan helpen we je hier graag mee.

Laat je inspireren

Voordat we een 3D-ontwerp maken is het belangrijk dat je precies weet wat je zelf wenst. Laat je inspireren en breng een bezoekje aan één van onze showrooms. Hier vind je diverse keukenopstellingen en krijg je zo een helder beeld van de mogelijkheden. Uiteraard is elk woning anders. Daarom zijn er altijd heel veel maatoplossingen mogelijk. Dit met als doel om de droomkeuken te realiseren die past bij jouw wensen.

Ook een gratis 3D-ontwerp voor jouw keuken?

Ben je ook benieuwd hoe wij jouw wensen naar een 3D-ontwerp kunnen visualiseren middels een 3D-ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak in één van onze vestigingen. Wij helpen je graag!

Afspraak maken
Keuken tekening Kitchen4all
9,7