&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Aanrechtbladen van Kitchen4all

Een aanrechtblad is een van de meest gebruikte onderdelen van de keuken. Waar let je op bij het kiezen van een aanrechtblad? Het aanrechtblad wordt intensief gebruikt en moet genoeg werkruimte hebben. Ook is de uitstraling van een aanrechtblad bepalend voor sfeer van de keuken. Maar omdat het zo intensief gebruikt wordt moet het ook praktisch en duurzaam zijn. Kortom, er zijn genoeg aspecten om rekening mee te houden bij het kiezen van een aanrechtblad. Welk materiaal, kleur en indeling past bij jouw stijl keuken? Wij denken graag met jou mee, en vertalen jouw wensen en budget graag in een prachtig totaalplaatje. Laat je inspireren op de website en kom langs in een van onze vestigingen.

keukens-apeldoorn-werkbladen

Onze merken

Neues_Arbietsplattensortiment

De materialen van aanrechtbladen

Aanrechtbladen zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Ieder materiaal heeft weer andere eigenschappen en uitstraling. Het is goed om je te verdiepen in wat er allemaal verkrijgbaar is en past bij de wensen van jouw keuken. Als je weet hoe de stijl van de keuken gaat worden wordt de keuze van het materiaal een stuk makkelijker. Hou je bijvoorbeeld van een landelijke keuken? Dan is granieten aanrechtblad een goede optie. Elk blad heeft zijn eigen natuurlijke uitstraling door de kleur nuances en structuur. Ga je liever voor een stoere industriële uitstraling? Dan sluit een aanrechtblad van composiet met beton- of marmerlook goed bij deze stijl. Aan het composiet kunnen kleurpigmenten, spiegeltjes en granietkorrels worden toegevoegd voor oneindig veel verschillende looks. Een aanrechtblad van spaanplaat is stuk goedkoper dan een natuurstenen aanrechtblad, ook zijn hier veel mogelijkheden.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Natuursteen of composiet aanrechtblad

Natuursteen heeft een mooie natuurlijke uitstraling en geeft een keuken een karakter. Natuursteen is ten opzichte van composiet gevoelig voor vlekken en kan niet goed tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Een composieten aanrechtblad bestaat uit afvalgruis van natuursteen, hars en quarts. Omdat composiet een samengesteld product en goede product eigenschappen heeft is het minder bewerkelijk als natuursteen. Ideaal voor aanrechtbladen.

Onderhoud van aanrechtbladen

In de regel geldt dat een natuurstenen aanrechtblad minder goed kan tegen agressieve schoonmaakmiddelen en vlekken omdat de oppervlak wat poreus is. Een goed alternatief voor een natuurstenen aanrechtblad is composiet. Dit is een samengesteld product dat is gemaakt van afvalgruis van natuursteen gemengd met hars en kwarts. Composiet wordt onder hoge druk samengeperst en wordt daardoor heel sterk, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. Er kunnen kleurpigmenten, spiegeltjes en granietkorrels aan het composiet worden toegevoegd voor een eigen stijl.

Maatwerk aanrechtbladen

De maat van het aanrechtblad is belangrijk zodat deze perfect in je keuken past. Dit is echt maatwerk, een paar millimeter te kort of te lang en het blad past niet. Daarnaast is het goed om op de hoogte van het aanrechtblad te bepalen. Op deze manier worden rug- en nekklachten voorkomen. Doordat het aanrecht een veelgebruikt element is in de keuken is het belangrijk dat deze volledig op jouw lengte is afgesteld. Kortom, het perfecte aanrechtblad is echt maatwerk. Kitchen4all denkt graag mee wat er mogelijk is en waarop te letten bij het keuze van het juiste aanrechtblad. Kom naar onze showrooms om alle opties te bekijken en laat je adviseren!

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze aanrechtbladen?

9,7