Afzuigsystemen

In elke keuken is een afzuigkap of afzuigsysteem nodig om (vervelende) kookluchtjes en kookdamp zo goed mogelijk te laten verdwijnen. Bij het kiezen van de juiste afzuigkap kan je alle kanten op. De keuze voor een afzuigkap is afhankelijk van de keuken en praktische eisen. Ga je voor een geïntegreerde afzuigkap die onzichtbaar z’n werk doet of kies je voor een design afzuigkap als blikvanger? Wil je tijdens het kopen van een keuken ook alles weten over de nieuwste innovatieve afzuigsystemen en weten wat het beste bij jou past? Onze adviseur geven jou deskundig en eerlijk advies in één van de Kitchen4all vestigingen.

afzuigsystemen bij Kitchen4all (2)

Onze merken

Hoe kies je een afzuigkap

Het kiezen van de juiste afzuigkap is afhankelijk van de keukenopstelling en jouw smaak. De breedte stem je af op de breedte van de  kookplaat. Daarnaast is de afzuigcapaciteit belangrijk, dit heeft te maken met de indeling van de ruimte waarin de afzuigkap komt te hangen en het kookgedrag.  De afzuigkap moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er geen etensgeurtjes blijven hangen.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Soorten afzuigsystemen

Welke type afzuigkap past het beste bij jou keuken? Ga je voor een echt moderne en minimalistische look en wil je het afzuigsysteem liever niet zien? Kies dan voor een geïntegreerde  downdraft afzuigkap, deze bevindt zich in de kookplaat en is vrijwel onzichtbaar. Bij een traditionele afzuigkap kan het nog wel eens voorkomen dat geuren onderweg naar het plafond ontsnappen, maar met een downdraft afzuigkap zal dit niet gebeuren.

Wil je liever een blikvanger met een mooi design? Kies dan een model dat mooi aansluit op de stijl van de keuken. Gelukkig is er heel veel keus tussen de verschillende afzuigsystemen, elk met hun eigen uitstraling en kwaliteiten. Zo weet je zeker dat je altijd een afzuigkap vind die bij de stijl van je keuken past.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze werkbladen?

9,7