Opgeleverde keuken Amerongen

We mogen even binnenkijken bij deze landelijke houtlook keuken in Amerongen. De familie heeft deze keuken onlangs aangeschaft bij Kitchen4All Barneveld.

Deze landelijke houtlook keuken in Amerongen is opgeleverd door Kitchen4All Barneveld. Ze hebben gekozen voor een robuuste houtlook keuken. De Structura keuken is van Nobilia en de fronten zijn in de kleur Decor eiken. Dit geeft een warme huiselijke sfeer aan de ruimte. Het blad is een multiplex blad in leisteenkleur van Dekker. Alle apparaten komen van Inventum, behalve de diagonale zwarte afzuigkap, die is van Elica. In de keuken zit ook een handige kokend waterkraan van Selsiuz. In de winkel van Kitchen4All Barneveld zit ook een Sani4All, daar heeft de familie ook een prachtige badkamer gekocht!

Houtlook keuken

Waarom kiezen voor een houtlook keuken? Houtlook keukens hebben een robuuste, stoere en natuurlijke uitstraling. Het basismateriaal is vaak van MDF of spaanplaat, dit heeft vele voordelen ten opzichte van echt hout. Een houten keuken heeft veel onderhoud nodig omdat hout op o.a. water reageert. Een houtlook keuken is dan een slim alternatief. Je houdt zelfde sfeer en uitstraling en het heeft veel minder onderhoud nodig. Een ander voordeel is dat een houtlook keuken vaak goedkoper is dan een echt houten keuken. Niet voor niets is een houtlookkeuken zo populair!

Houtlook keuken
3-in-1 kraan

3-in-1 kraan

In deze keuken is een kokendwaterkraan geplaatst. Een kokendwaterkraan is een kraan waaruit ook kokend water komt. Een kokendwaterkraan wordt aangesloten op een reservoir/boiler. Hierin wordt het water onder hoge druk elektrisch verwarmd tot een maximum van 110 graden Celsius. Wanneer je de kokendwaterkraan wilt gebruiken dan slaat trouwens de boiler niet aan. Hierdoor hoeft het water niet door leidingen naar de kraan te lopen waardoor het relatief energiezuinig is. De Quooker Flex die in deze keuken is geplaatst is een combinatie van een kokendwaterkraan en een mengkraan, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. Handig voor de afwas: met de uittrekslang van de Flex kun je overal bij!

U-vorm keuken

Een U-keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatieve grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijde van de U-keuken wordt vaak gebruik als eethoek of als bar. Er zijn ook U-keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan, waardoor de beschikbare keukenruimte maximaal wordt benut. Kitchen4All heeft een mooie collectie U-keukens die opmaat worden gemaakt op basis van je wensen en budget. Ontdek alle mogelijkheden in één van onze winkels!

Vind jouw Kitchen4All winkel

U-vorm keuken