Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4All Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een Nobilia keuken in de kleur wit in combinatie met rvs-grepen. Zowel de koelkast als de vaatwasser zijn voorzien van een hetzelfde front als de andere keukenkasten. Dit zorgt voor eenheid en rust in de keuken. Om ervoor te zorgen dat de muur niet beschadigd is er gekozen voor een achterwand. Deze achterwand is ook van composiet en heeft dezelfde kleur als het werkblad. Om meer ruimte te creëren is er gekozen voor een schuine wandschouwkap. Doordat deze diagonaal naar boven loopt heb je meer ruimte en verklein je ook meteen de kans dat je je hoofd stoot. Alle apparatuur in de keuken is van het merk ETNA. Om wat extra sfeer aan de keuken toe te voegen zijn er spots ingebouwd. Daarnaast zorgt deze ledverlichting ervoor dat de keuken goed verlicht wordt.

Opgeleverde keuken Dinxperlo
Dinxperlo opgeleverde keuken

Composieten werkblad

Composiet is een alternatief voor graniet. Het verschil met graniet is dat een granieten werkblad wordt vervaardigd uit één plaat. Het is een natuurproduct waar weinig aan wordt bewerkt. Composiet is daarentegen een samengesteld product dat bestaat uit kleine stukjes graniet, beton of marmer. Deze stukjes worden samengeperst onder hoge druk, hierdoor ontstaat er een onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal. Doordat het sterker is hoef je er minder voorzichtig mee om te gaan dan met een werkblad van graniet. Beide bieden wel dezelfde natuurlijke en robuuste uitstraling.

Composieten werkblad
Hoekkeuken

Hoekkeukens

De hoekkeuken, ook wel L-keuken, is een keukenopstelling die vaak wordt gekozen. Vaak is deze opstelling veelzijdig en compact. Daardoor past deze opstelling goed in kleinere ruimtes. Bij deze opstelling kan je veel plek voor je keukenapparaten en opbergruimte creëren. Je hebt namelijk meer werkruimte en meer plek voor kasten dan bij bijvoorbeeld een rechte keuken. Dit komt mede doordat hoekkasten extra opbergruimte hebben.

Tijdloze keuken

Tijdloze keukens worden gekenmerkt door de materialen en vormen die door de jaren heen actueel blijven. Deze materialen en vormen gaan je dus ook minder snel vervelen. De ontwerpen van tijdloze keukens zijn vaak functioneel en eenvoudig, hierdoor verouderd de keuken niet. De stijl van de keuken kan je bepalen door de aankleding ervan. Mocht je na een aantal jaar toch graag iets anders willen, dan pas je gewoon de aankleding aan. Zo geef je je keuken toch een opfrisbeurt, zonder dat je de gehele keuken hoeft te verbouwen.

Tijdloze keuken
Keuken inspiratie

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar keukeninspiratie voor je tijdloze keuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak jouw 3D-ontwerp