Opgeleverde keuken Emmen

Deze betonlook keuken is uitgekozen door een familie uit Emmen en is gerealiseerd door Kitchen4All Hoogeveen.

Bij deze Nobilia keuken is er een combinatie gemaakt tussen de kleuren Zijdegrijs en Decor Beton Grijs. Door de betonlook te combineren met de grijze kleur krijgt de keuken een moderne uitstraling. Ook zorgt het ervoor dat de keuken niet somber oogt. Het granieten werkblad komt in de kleur Platinum Grey en past perfect bij de rest van de keuken. Om de strakke uitstraling van de keuken te behouden is er gekozen voor greeplijsten. Ook de ingebouwde oven en kookplaat dragen bij aan het strakke geheel. De kookplaat is voorzien van geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is er geen afzuiging aan het plafond boven het kookeiland nodig. De koelkast en vaatwasser zijn voorzien van hetzelfde front als de andere keukenkasten, dit zorgt voor rust en eenheid in de keuken. Om extra sfeer te creëren is de keuken voorzien van led belichting met afstandsbediening. Hierdoor kan de keukenverlichting op afstand bediend worden.

Emmen opgeleverde keuken
Opgeleverde keuken Emmen

Granieten werkblad

Graniet is een natuurproduct waar weinig aan bewerkt wordt. Een werkblad van graniet wordt vervaardigd uit één plaat. Hierdoor heeft het een robuuste, maar natuurlijke uitstraling. Doordat het een plaat is, is het hard materiaal en niet poreus. Graniet is (meestal) vocht- en krasbestendig. Vaak heeft graniet een gespikkelde structuur en is in vele kleuren beschikbaar. Hierdoor is past graniet bij veel verschillende keukenstijlen en kleuren.

Granieten werkblad
Betonlook keuken

Betonlook keuken

Een betonlook keuken heeft een unieke en stoere uitstraling. Beton is een veelzijdig materiaal en daardoor is het verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende betonstructuren en kleurtinten. Daardoor kan je beton op vele manieren toepassen. Hou je van een industriële keukenstijl? Dan is betonlook in de keuken een goede keuken. Door het beton met (mat) zwart te combineren, creëer je deze industriële stijl. Om ervoor te zorgen dat het beton niet te veel overheerst of een te sombere uitstraling krijgt, kan je warme materialen toevoegen. Hierbij kan je denken aan een houten vloer. 

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken en weet je al precies hoe jouw betonlook droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Plan jouw adviesgesprek

Keuken inspiratie