Ruime tijdloze keuken familie Beeldsnijder

Bij de familie Beeldsnijder uit Velp heeft Kitchen4All Zevenaar deze prachtige tijdloze keuken opgeleverd. Deze ruime keuken biedt voldoende ruimte om heerlijke rechten op tafel te zetten.

Wat een ruimte heeft deze keuken! De familie heeft gekozen voor een parallel keuken en heeft hier een kastenwand aan toegevoegd. Zo weet je zeker dat je al je spullen kunt opbergen én voldoende ruimte hebt om uitgebreid te koken. De fronten van alle drie de delen hebben de kleur Aplin wit hoogglans. Dit is gecombineerd met de twee granieten werkbladen in de kleur Black Galaxy Polished, wat zorgt voor een prachtig tijdloos geheel. De spoelbak en de kokend waterkraan van het merk Selsiuz hebben de kleur Gun Metal en combineren mooi bij het donkere werkblad. Keukenapparatuur mag in een keuken natuurlijk niet ontbreken. De familie heeft onder andere gekozen voor een luxe oven met warmhoudlade, een magnetron en een inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaat. De oven en magnetron zijn op armhoogte geplaatst, waardoor je niet hoeft te bukken als je je gerecht in de oven wil zetten.

Tijdloze keuken
Witte hoogglans keuken

Praktische details

Deze complete keuken biedt natuurlijk veel opbergruimte, maar dit kan er ook voor zorgen dat je kasten en lades een rommeltje worden. Maar daar heeft de familie Beeldsnijder goed over nagedacht. Zo hebben zij onder andere gekozen voor een bestekbak en een bak speciaal voor kruidenpotjes. Ook heeft de familie een inbouw prullenbak aan de keuken toegevoegd. Zo is de prullenbak netjes in een kast weggewerkt.

Opzoek naar een nieuwe keuken?

Is deze stijlvolle tijdloze keuken echt iets voor jou? Bezoek dan eens een van onze winkels. Je vindt daar verschillende keukenopstellingen waardoor je in alle rust inspiratie kunt opdoen voor je nieuwe keuken. Ook kun je je laten adviseren door een van onze vakkundige adviseurs. Onze winkels vind je door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. De koffie staat voor je klaar!

Vind jouw Kitchen4All winkel

Hoge kastenwand keuken
Witte tijdloze keuken