Opgeleverde keuken familie Breukink

Kitchen4All Genemuiden heeft bij de familie Breukink uit Genemuiden deze prachtige keuken gerealiseerd. De combinatie van de donkere fronten en het lichte werkblad zorgen voor een moderne uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een hoekkeuken, waarbij het ene keukenblok wat kleiner is dan het andere. Deze opstelling creëert opberg- en werkruimte, waardoor je er gemakkelijk in kunt koken. De keuken bestaat uit een combinatie van fronten in de kleur Decor zwart beton en een werkblad in de kleur Craft. De smetplint die is geplaatst heeft dezelfde kleur als het werkblad. De plint zorgt ervoor dat er geen vetspetters of andere viezigheid tegen de muur aan komt en de muur dus schoon blijft. Daarnaast heeft de familie gekozen voor zwarte greeplijsten. Door te kiezen voor greeplijste heb je de strakke uitstraling van een greeploze keuken, maar de gebruiksvriendelijkheid van grepen. De apparatuur in deze keuken bestaat onder andere uit twee multifunctionele ovens van Siemens. Hierdoor kan je twee gerechten tegelijkertijd in de oven bereiden. Zowel de vaatwasser als de koel-vriescombinatie zijn voorzien van een paneeldeur, waardoor ze netjes weggewerkt zijn.

Keuken Genemuiden
Keukens Genemuiden

Hoekkeuken

Hoekkeukens zijn voor vele keukenruimtes geschikt, of deze nu groot of compact is. Het grote voordeel van de opstelling is namelijk dat je deze zo groot of klein kan maken als je wil. Doordat deze opstelling een extra deel heeft ten opzichte van een rechte keuken, creëer je extra opberg- en werkruimte. Zeker als je van koken houdt, maar je keuken wel graag opgeruimd en netjes wil houden is een hoekkeuken een echte aanrader. Bij deze keuken is er ook gekozen voor een hoekopstelling, waarbij het ene keukenblok wat korter is dan het andere. In dit geval wordt het ook, vanwege de vorm, een L-keuken genoemd.

Hoekkeuken
Achterwand keuken

Achterwand keuken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken denk je er vaak niet direct aan: de achterwand of smetplint van de keuken. Dit is het deel achter het werkblad dat tegen de muur wordt geplaatst. Dit kan van meerdere materialen zijn, zo zagen we voorheen dat er vaak gekozen werd voor tegels. Maar het is ook mogelijk om je werkblad door te laten lopen op de achterwand. We spreken vaak van een smetplint als het gaat om een smalle rand. Deze familie heeft ook voor een smetplint gekozen, welke van hetzelfde materiaal is als het werkblad. Dit zorgt voor eenheid in de keuken.

Betonlook keuken

Betonlook keukens zorgen voor een unieke en stoere uitstraling. Betonlook is in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is het een heel veelzijdige optie. Waar veel mensen denken dat betonlook standaard grijs is, kan het ook zwart of bruin zijn. De kleur van het beton kan je dus aanpassen aan de gewenste keukenstijl. We zien betonlook voornamelijk terug bij industriële en moderne keukens. De familie Breukink heeft gekozen voor zwarte betonlook fronten in combinatie met een licht werkblad. Het lichte werkblad zorgt ervoor dat de betonlook niet grauw of somber gaat ogen. Daarnaast geeft de combinatie van licht en donker de keuken een moderne uitstraling.

Wil je graag meer informatie over bruine keukens met betonlook? Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Daarom hebben we keukens in alle stijlen en voor alle budgetten. Zo is er altijd wel een keuken die bij je past. Wil je graag advies ontvangen over het ontwerpen van je nieuwe keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Je kan ook zelf aan de slag gaan met onze 3D-keukenplanner.

Betonlook keuken