Opgeleverde keuken familie de Vries

Deze frisse mat witte keuken heeft ondanks het ontbreken van bovenkasten lekker veel opbergruimte. De keuken straalt rust uit door de semi greeploze kasten en lades in combinatie met het kleurgebruik. De keukenspullen kunnen in de diepe lades en kasten opgeborgen kunnen worden. Ook de afvalbak, vaatwasser, koelkast zijn mooi weggewerkt achter de deuren. Het lichtgrijze werkblad is een 38 mm kunststof en past mooi bij de tegels met marmerlook op de achterwand. De apparaten zijn van het merk Inventum. Daarnaast is er gekozen voor een kokend water 3-in1- kraan van Selsiuz.

Een prachtige moderne keuken waar niks aan ontbreekt. We hopen dan ook dat de familie nog vele jaren plezier zal hebben van hun nieuwe keuken.

Plan jouw afspraak

Keuken Doetinchem

Wat waren jullie wensen van de keuken?

"Wij waren op zoek naar keuken die qua afmetingen hetzelfde zou zijn als onze 13 jaar oude keuken. Hierin wil we toch wat ruimte scheppen door bovenkasten weg te laten en ruimte elders te creëren. Hierin is goed meegedacht door Kitchen4All en zijn we tot een mooie strakke, moderne keuken gekomen."

3 in 1 kraan keuken
Kunststof werkblad keuken

Hoe was de samenwerking?

"Ook al waren er kleine probleempjes na de installatie, die waren erg snel verholpen. Mede dankzij snel schakelen van de verkoper, die ‘s avonds notabene alles op alles zetten om ons nog in contact te brengen met de installateur die het probleem kon verhelpen."

Marmerlook keuken