Opgeleverde keuken familie Knaap

De familie Knaap heeft gekozen voor een donkere keuken. Dit is een gewaagde keuze die ontzettend goed heeft uitgepakt. De hoekkeuken heeft hierdoor een unieke uitstraling gekregen en is een echte eyecatcher geworden. Naast de aanschaf van de keuken heeft de familie ook de installatie via Kitchen4All laten regelen.

De fronten zijn in de kleur eiken Nero met een mooie subtiele houtstructuur met een zwart composiet werkblad. In de keuken zitten verschillende apparaten van Neff, onder andere de praktische oven met Slide & Hide deur. Bij het open verdwijnt de ovendeur in zijn geheel onder de ovenruimte. Zo heb je meer ruimte in je keuken zit de ovendeur nooit meer in de weg.

De familie is super tevreden over de keuken en de service van Kitchen4All: ‘Een heel fijn bedrijf met goed advies en goede kwaliteit! Wij hebben hier een keuken gekocht inclusief installatie van het geheel. Aan tafel wordt alles gelijk uitgetekend wat een goede impressie geeft. Advies in soort, kleur, apparatuur en installatie wordt rustig en kundig voorgelegd. Contact, levering en de installatie zeer goed, daarom raden wij Kitchen4All Dronten dan ook iedereen aan.’

Maak een vrijblijvende afspraak

Keuken Swifterbant