Opgeleverde keuken familie Nijland

Familie Nijland uit Zwolle heeft samen met Kitchen4All Genemuiden hun droomkeuken gerealiseerd. De combinatie van de houtlook kastenwand en de donkere werkbladen zorgt voor een landelijke keuken met een modern accent.

Deze familie heeft gekozen voor een kookeiland met een kastenwand. In deze ruimte zorgt dit voor een prachtige open geheel. Daarnaast creëert de kastenwand ook extra opbergruimte, ideaal! De kastenwand is voorzien van houtlook fronten in de kleur Decor Eiken Havana, deze zorgen voor de landelijke uitstraling. De rest van de keuken heeft een steengrijze kleur en is voorzien van werkbladen in de kleur Decor Zwart Graniet Gevlamd. De combinatie van het werkblad en de mat zwarte kraan zorgt voor het moderne karakter van de keuken. De koel-vriescombinatie van Etna is in de kastenwand geplaats en is voorzien van een paneeldeur. De oven met magnetronfunctie is van Etna en is in de kastenwand op armhoogte geplaatst. Hierdoor kan je makkelijk je gerechten in en uit de oven halen zonder dat je hoeft te bukken.

Keuken Zwolle
Keuken kopen Zwolle

Greeploze keuken

Grepen dragen bij aan de uitstraling van de keuken. Zo kunnen authentieke grepen een landelijke uitstraling versterken, waar mat zwarte grepen juist een industrieel karakter creëren. Maar je kan ook kiezen voor een greeploze keuken waarbij de keuken geen grepen heeft. Bij deze keukens zit er een opening aan de bovenkant, onderkant of zijkant van het kastje. Je kan daarnaast ook voor greeplijsten kiezen, dit zijn lijsten die over de breedte of hoogte van de deur of lade geplaatst worden. Deze lijsten kan je dan vastpakken om de keuken mee te openen. In deze keuken is er een combinatie gemaakt tussen een druksysteem, waarbij de kasten opengaan door erop te drukken en greeplijsten. Deze combinatie zorgt voor een moderne uitstraling.

Greeploze keuken
Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keukens hebben vaak een authentiek en warm karakter en zijn daardoor sfeervolle ruimtes. Deze keukens worden gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren, zoals hout. Het kleurenpallet bestaat over het algemeen uit wit of gebroken wit. Vaak wordt gedacht dat landelijke keukens een klassiek karakter hebben, maar deze keukens kunnen ook gecombineerd worden met moderne elementen. Zo heeft deze familie ervoor gekozen om een houtlook kastenwand te combineren met steengrijze fronten en een donker werkblad. Hierdoor heeft deze landelijke keuken een moderne uitstraling.

Keukeninspiratie

Weet je al hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Al onze keukens zijn maatwerk want iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat kan je ook zien aan de opgeleverde keukens bij onze klanten. Zou je graag de laatste trends in je keuken willen? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een idee over hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Keuken inspiratie