Moderne zwarte keuken familie Verhoeff

Kitchen4All Dronten heeft bij de familie Verhoeff uit Lelystad deze zwarte keuken gerealiseerd. De combinatie van de zwarte fronten en het betonlook werkblad zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een schiereiland in combinatie met een hoge ingebouwde kastenwand. Dit geeft de ruimte een mooie, strakke uitstraling waardoor de al ruime woning nóg ruimtelijker oogt. Bovendien creëer je er veel opbergruimte mee. Alle fronten in de keuken hebben de kleur Grafietzwart ultramat. Deze zijn gecombineerd met een keramieken werkblad in de kleur Desert Grey. Gekozen is voor een smetplint in dezelfde kleur als het werkblad en zorgt ervoor dat de witte muur niet vies wordt. Vaak wordt in een zwarte keuken gekozen voor een zwarte kraan en spoelbak. Maar deze familie heeft voor de kleur Gun Metal gekozen, wat een prachtige combinatie is. De keuken is voor een deel greeploos en voorzien van greeplijsten. Het andere deel van de keuken is voorzien van zwarte grepen, niet alleen een mooie maar ook praktische toevoeging.

Zwarte keuken Lelystad
Zwarte keuken

Hoge kastenwand

Ze zijn op dit moment erg populair; kastenwanden. Dat snappen we ook wel! Een kastenwand is niet alleen een praktische toevoeging aan je keuken, je creëert er immers veel opbergruimte mee. Maar het is ook een stijlvol element, een kastenwand kan de eyecatcher van de keuken zijn. Naast dat een kastenwand voor veel opbergruimte zorgt, kun je er ook je apparatuur in kwijt. Zo kun je je koel-vriescombinatie mooi verbergen achter een paneeldeur of je oven in laten bouwen. Dit zorgt voor een opgeruimde en strakke uitstraling! Deze familie heeft ook voor een kastenwand gekozen en deze zelfs laten inbouwen. Zo wordt er een mooie strakke lijn gevormd en valt de keuken prachtig in de ruimte.

Op zoek naar inspiratie?

Wil je graag inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Op onze website vind je verschillende opgeleverde keukens van onze klanten. Maar je kunt je ook laten inspireren door onze complete keukens. Wil je liever in de winkel inspiratie op komen doen? Dan kan dit natuurlijk ook! Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een in de buurt is. We zien je snel!

Maak een afspraak

Betonlook werkblad
Kastenwand keuken