Betonlook keuken familie Vriezema

Kitchen4All Hoogeveen heeft deze betonlook keuken opgeleverd bij de familie Vriezema uit Groningen. De combinatie van de betonlook fronten en het donkere werkblad zorgt voor een stoere uitstraling.

Gekozen is voor een hoekopstelling met bovenkasten én hoge kasten. Het voordeel aan een hoekopstelling is dat deze relatief weinig ruimte inneemt, maar je er wel extra opberg- en/of werkruimte mee creëert. De volledige keuken is voorzien van fronten in de kleur Decor Beton Grijs. Deze zijn gecombineerd met het composieten werkblad in de kleur Easy Black Polished. Deze combinatie geeft de betonlook keuken een strakke en stoere uitstraling. De strakke uitstraling wordt versterkt door de keuze voor greeplijsten, welke een zwarte kleur hebben. Gekozen is voor een zwarte kraan van Quooker en een zwarte spoelbak. Door de keuze voor verschillende zwarte elementen wordt er eenheid in de ruimte gecreëerd. Niet alleen de koelkast, vaatwasser en combi-oven zijn ingebouwd, maar ook het koffieapparaat. Door de keuze voor inbouwapparatuur wordt de strakke uitstraling van de keuken ook versterkt.

Betonlook keuken
Betonlook keuken Groningen
Keuken Groningen

Composieten werkblad

Werkbladen kunnen uit verschillende materialen bestaan, waaronder composiet. Het grote voordeel van composiet is dat het nagenoeg dezelfde uitstraling heeft als graniet, maar wat minder kostbaar is. Daarnaast is dit materiaal erg degelijk, waardoor het kras,- hitte,- en vochtbestendig is. Daardoor is een composieten werkblad ook nog eens een duurzame keuze. De familie Vriezema heeft niet alleen voor een composieten werkblad gekozen, maar ook de smetplint is van composiet. Omdat beide van hetzelfde materiaal zijn, lopen beide elementen mooi in elkaar over.

Op zoek naar een betonlook keuken?

Ben je op zoek naar een betonlook keuken en zou je hier graag advies over willen ontvangen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Je kunt daar in alle rust inspiratie op doen én advies ontvangen van onze deskundige adviseurs. We gaan samen op zoek naar jouw nieuwe keuken!

Maak een afspraak