Opgeleverde keuken Geschiere

Deze familie uit Geschiere heeft bij Kitchen4All Dronten een tijdloze keuken aangeschaft. De witte keuken in combinatie met het houtlook werkblad zorgt voor een sfeervolle ruimte.

Gekozen is voor fronten met greep lijsten van rvs, dit zorgt ervoor dat deze Nobilia keuken zijn sobere uitstraling behoudt. Daarnaast zijn greep lijsten makkelijk schoon te maken en zijn hierdoor onderhoudsvriendelijk. Ook de kraan en wasbak zijn van rvs, waardoor dit perfect matcht met de greeplijsten. Het houtlook werkblad is verlengd met een smalle achterwand. Deze achterwand is hitte en vochtbestendig en bovendien makkelijk schoon te houden door het gladde materiaal. Om meer opbergruimte te creëren is er naast de onderkasten gekozen voor een bovenkast met een klepdeur, zo neemt de deur geen ruimte in beslag als deze openstaat. Om de keuken helemaal af te maken en wat extra sfeer aan te brengen is er koof een aangebracht.

Keuken Geschiere
Witte keuken

Houtlook werkblad

Een houtlook werkblad is een betaalbaar alternatief voor een massief houten aanrechtblad. Het heeft dezelfde warme uitstraling maar het is een stuk onderhoudsvriendelijker en goedkoper. Een aanrechtblad met een houtlook wordt voorzien van een toplaag met een print van hout. Hierdoor kan een keukenblad met houtlook er op veel verschillende manieren uitzien. Zo kan je kiezen voor een neutrale houtlook, een massief houten uitstraling of een eiken werkblad. Wil je een wat luxere uitstraling? Kies dan voor een houten keukenblad met een gladde en glanzende afwerking. Ga je liever voor een wat stoerder uiterlijk? Dan is een houten aanrechtblad met een matte finish wellicht meer wat je zoekt.

Houtlook werkblad
U-vormige keuken

U-vormige keuken

Een U-vormige keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatief grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijnde van de U-vormige keuken wordt vaak gebruikt als eethoek of als bar. Er zijn ook U-vormige keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan. Hierdoor wordt de beschikbare keukenruimte maximaal benut. Houdt bij het indelen van de keuken wel rekening met de zogenaamde keukendriehoek, bestaande uit een koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze drie elementen plaats je het liefst zo dicht mogelijk bij elkaar. Dat werkt prettig en veilig. Omdat op een U-vormige keuken een groot werkblad aanwezig is, kan je profiteren van veel werkruimte.

Keukeninspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Maak een afspraak

Keuken inspiratie