Opgeleverde keuken Hengelo

Een keuken van een kapperszaak moet genoeg opbergmogelijkheden hebben, sterk zijn en er ook nog eens mooi uitzien. En dat is bij deze kapperszaak zeker gelukt! Bij Kitchen4All Doetinchem is deze prachtige stijlvolle keuken uitgezocht.

Het stijlvolle en onderhoudsvriendelijke marmerlook werkblad is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Het keramische werkblad in de kleur Spirit is hitte-, vlek- en kras bestendigd en is daardoor perfect voor een kapperszaak waar het de hele dag wordt gebruikt. Het symmetrische keukenblok met wit hoogglans fronten is praktisch ingedeeld. De stoere Lanesto Urban spoelbak Gold met bijpassende keukenkraan Lanesto Forte goud passen perfect bij de exclusieve keukenuitstraling.

Keramisch werkblad

Keramiek is misschien wel een van de beste materialen die je in je keuken kunt hebben. Het Evora Ceramics werkblad bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad hitte-, vlek- én krasbestendig is! Het is duurzaam, sterk en eenvoudig in onderhoud, niet voor niets wordt dit steeds vaker toegepast bij keukenbladen. Een keramisch keukenblad heeft een luxe moderne uitstraling en is in vele kleuren verkrijgbaar.

Witte keuken

Een witte keuken is tijdloos en in elke keukenstijl toe te passen. Een witte keuken straalt rust uit en zorgt voor een open sfeer. Het is niet voor niets dat de witte keuken al jaren erg populair. Je kan een witte keuken makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen. Kies voor een luxe uitstraling in combinatie met een marmerlook werkblad en gouden kranen.

Keukeninspiratie

Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak een vrijblijvende afspraak

Opgeleverde keuken Hengelo
Gouden kraan