Opgeleverde keuken Zeewolde

Deze grijze keuken is uitgezocht door een familie uit Zeewolde en opgeleverd door Kitchen4All Dronten. De combinatie van de grijze keuken en de houtlook werkbladen zorgen voor een warme uitstraling.

In deze keuken is er gekozen voor een speelse u-vorm. Deze u-vorm ontstaat onder andere door de keukenbar. Deze zorgt niet alleen voor een speelse en luxe uitstraling, maar ook voor meer zitplekken. De fronten van de gehele keuken hebben de kleur Schiefer Grijs. Alle werkbladen van deze keuken zijn van toplaminaat en hebben een houtlook kleur. De combinatie van de houtlook werkbladen en de grijze fronten geven de keuken een strakke, maar tegelijkertijd ook warme uitstraling. De keuken is voorzien van grepen in de kleur zwart geborsteld metaal, welke de strakke uitstraling versterken. Voor optimaal gebruikscomfort is er een kokend waterkraan van Quooker geplaatst. Aan de keukenbar bevindt zich een extra werkblad met inductiekookplaat van Bosch. Deze inductiekookplaat is voorzien van 5 kookzones en biedt dus meer ruimte om te koken. Boven de kookplaat hangt een plafond unit met afzuiging. Door deze slimme plaatsing zie je de afzuiging nauwelijks zitten. Om extra sfeer te creëren is er gekozen voor ingebouwde ledverlichting.

Keuken Zeewolde
Opgeleverde keuken Zeewolde

Plafond unit afzuiging

Deze afzuiging wordt in de vorm van een unit aan het plafond gehangen. Hierdoor hangt de afzuiging niet in het zicht en hoeft het niet aan een wand gehangen te worden. Doordat deze hoger hangt dan een reguliere afzuigkap, is het vermogen van de afzuigkap een stuk hoger. Daarnaast is deze, handig op afstand te bedienen met een afstandsbediening. Deze afzuigkappen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zo kan je de kleur afstemmen met de kleur van het plafond. Dit zorgt voor een nette en ruimtelijke uitstraling. Vooral voor kookeilanden en keukenbars zijn deze afzuigkappen zeer geschikt. Je hebt dan de mogelijkheid om je kookplaat in het eiland te laten zetten, zonder dat je een grote eiland afzuigkap hoeft te bevestigen.

Plafond unit keuken
Keukenbar

Keukenbar

Een keukenbar is een aanvulling of een verlenging van het keukenblok. Met een keukenbar creëer je meer zitplekken en het zorgt daarnaast voor gezelligheid. Je gasten kunnen je bijvoorbeeld gezelschap houden als jij aan het koken bent. Maar het brengt ook praktische voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig meer opbergruimte creëren door het plaatsen van een keukenbar. In deze keuken is er gekozen voor een keukenbar die grenst aan de rest van de keuken. De keukenbar is dichtbij de inductiekookplaat geplaatst waardoor gasten of huisgenoten de kok gezelschap kunnen houden.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken met keukenbar en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Maak een gratis 3D-ontwerp

Keuken inspiratie