• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Budget keuken

Bij Kitchen4all weten we als geen ander hoe duur de aanschaf van een keuken kan zijn. Ons concept is dan ook niet voor niets gebaseerd op hoge kwaliteit aan producten voor internetprijzen.

Voor de echte prijsbewuste klanten hebben we budgetkeukens. Om de prijs van deze keukens laag te houden is ervoor gekozen om de keuken uit te rusten met vriendelijk geprijsde materialen zoals kunststof. Verder zijn er slimmere keuzes gemaakt voor inbouwapparatuur. Dus wil je wel een mooie, kwalitatieve keuken, maar heb je ook een beperkt budget? Dan is een budget keuken iets voor jou. Als je kiest voor een budget keuken, heb je nog steeds de keuze uit verschillende designs, materialen en productsamenstellingen, maar dan voor een betaalbare prijs. Bij ons vind je dus, ook voor een budget keuken, alles onder één dak!

Onze scherpe prijzen

Hoe wij onze complete keukens en producten kunnen aanbieden voor zulke prijen? Ten eerste kopen wij groot in. Dankzij onze succesvolle franchiseformule groeien we ontzettend snel en kunnen daardoor dus groot inkopen. Dit betekent dat wij vaak voordelige deals kunnen maken met onze leveranciers. En omdat het voor ons voordelig is, is het voor jou dus ook voordelig! Ten tweede zitten onze showrooms juist niét op woonboulevards en niét in de meest luxueuze panden. Dit om kosten te besparen. En deze kostenbesparing kunnen we weer doorvoeren op onze productprijzen. Zo koop jij bij ons altijd voordelig je keukenonderdelen en complete keukens.

Afspraak maken
Man aan het schrijven

KITCHEN4AL MAAKT DROOMKEUKENS BETAALBAAR

Man aan het schrijven
Onze werkwijze

Kitchen4all weet hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe keuken uit te kiezen. De keuze is namelijk ontzettend groot, en ieder product heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Onze deskundige adviseurs helpen je dan ook graag een handje met het kiezen van jouw ideale product voor de beste prijs. Tijdens jullie afspraak zullen zij je helpen met het samenstellen van jouw keuken. Met hun jarenlange ervaringen weten zij namelijk als geen ander welke producten het beste aansluiten bij jouw wensen en hoe je het voordeligst uitkomt. En wat je uiteindelijk ook kiest, de producten zijn altijd van kwalitatieve A-merken, waardoor je zeker weet dat ze lang meegaan. Denk bij merken aan bijvoorbeeld Siemens, Inventum, Siemens, NEFF, ETNA, ATAG, Pelgrim, Quooker en Nobilia.

Gratis 3D ontwerp

Zodra je de producten hebt uitgezocht, zal jouw persoonlijke adviseur een gratis 3D ontwerp voor je samenstellen. Zo kan je zien hoe je keuken eruit komt te zien. Nog niet helemaal tevreden? Dan kan je gewoon nog iets veranderen. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent!

Zodra het 3D ontwerp af is en jij akkoord bent, wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Ook kan je in deze stap kiezen of je zelf de montage doet, of het door ons laat regelen. Als je ervoor kiest om de montage zelf te doen, moet je er wel rekening mee houden dat een keuken monteren een kundig en tijdrovend werk is. Laat je de keuken liever monteren door onze monteurs? Dan regelen wij dat graag voor je. Door uitsluitend samen te werken met lokale, ervaren en professionele monteurs, weet je zeker dat je keuken snel en kundig geïnstalleerd wordt. De kosten voor de montage worden bepaald door jou in overleg met de aannemer. En wat je ook bij ons koopt, je producten worden altijd gratis geleverd en hebben standaard 5 jaar garantie.

Zoals je hebt gelezen zijn wij er voor je, van A tot Z. Om al het contact zo makkelijk mogelijk te houden, is jouw adviseur je vaste contactpersoon tijdens het gehele proces tot je keuken daadwerkelijk klaar is. Snel en gemakkelijk dus!

Inspiratie nodig?

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan rond op de website of kom langs in een van onze showrooms. Klaar om jouw nieuwe keuken samen te stellen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak.

Nog niet geheel overtuigd? Bekijk dan onze opgeleverde werken of bekijk onze klantenwaarderingen op Qasa.nl en ontdek waarom Kitchen4all bekroond wordt met een dikke 9,4!

Afspraak maken
9,7