Keuken met eiland

Kookeiland

Keuken met eiland

Een keuken met eiland is een populaire keukenopstelling. Een kookeiland is, naast een handige plek om te koken, ook een perfecte plek om het woongedeelte bij de keuken te betrekken. Hoewel de keuken vroeger enkel diende als plek om eten te bereiden, is het tegenwoordig ook een plek waarin je fijn samen kan komen met familie en vrienden. De keuken wordt steeds meer gezien als het hart van de woning. Het is daarom niet zo gek dat we steeds meer keukens met eiland zien, want dit brengt enorm veel sfeer mee in een huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren!

Voordelen van een keuken met eiland

Een keuken met eiland biedt volop werk- en opbergruimte. Je kunt namelijk aan vier zijden van het blok werken. Bovendien creëer je met brede lades of onderkasten veel opbergruimte. Deze keuken bevat in de basis vaak een kookplaat, spoelbak, vaatwasser en (eiland)afzuigkap. Deze keuken is het meest geschikte keukenopstelling voor een grote ruimte. Er moet namelijk voldoende ruimte om het eiland zijn zodat je nog genoeg bewegingsvrijheid overhoudt. Twijfel je of een keuken met eiland bij jou past? Er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/m_responsiveImage.cshtml)

Eiland keuken stijlen

Een open keuken met eiland past in vrijwel alle keukenstijlen. Ben je dol op het gebruik van houten materialen? En vind je het belangrijk dat de keuken een knusse plek is met een warme uitstraling? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een landelijke keuken met eiland. Houd je van strakke lijnen en ben je dol op lichte kleuren en materialen? Dan past een moderne woonstijl waarschijnlijk perfect bij je. Een keuken met eiland in de moderne woonstijl is tijdloos en is vaak voorzien van greeploze keukenkasten. Hierdoor heeft het een strakke uitstraling en past het helemaal bij de moderne stijl.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/m_responsiveImage.cshtml)

Schiereiland keuken

Een keuken met schiereiland is ideaal wanneer je niet voldoende ruimte heb voor een los eiland. Een schiereiland geeft een luxe uitstraling aan de ruimte en heeft een aantal praktische voordelen ten opzichte van een keuken met eiland. Met een schiereiland wordt er eenvoudig extra opbergruimte gecreëerd, dit verschilt niet veel met een los eiland in de keuken. Doordat een zijde nog aan de wand vast zit is dit ideaal om aansluitingen in te verwerken. Door een aantal barkrukken aan het schiereiland te plaatsen, creëer je een gezellige plek waar je samen met vrienden en familie kunt eten en drinken.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/m_responsiveImage.cshtml)

Keuken met eiland inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken met eiland gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou keuken met eiland past. Elke keuken met eiland is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken met eiland? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken met eiland in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken met eiland en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/m_responsiveImage.cshtml)

Bekijk onze opgeleverde kookeilanden

Hoe ziet jouw ideale keuken met eiland eruit?

Weet je al precies hoe jij jouw keuken met eiland gaat indelen en welke stijl het wordt? Of wil je graag nog meer informatie? Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren. Benieuwd hoe jouw favoriete keuken met eiland eruitziet in jouw ruimte? Een keukenspecialist maakt tijdens een adviesgesprek gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete keukens op onze website.

Afspraak maken