• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Design keuken

Design keukens zijn echte kunstwerken. Hun unieke en uitdagende design in combinatie met perfecte afwerking maken het namelijk echt tot een exclusief onderdeel van het huis. Functionaliteit en esthetiek staan daarbij dan ook ongetwijfeld voorop.

Design keukens hebben een strak ontwerp en omvatten luxe en opvallende combinaties als het gaat om kleuren en materialen. Het zijn echte eyecatchers! Waar je aan moet denken bij design keukens? Een minimalistische uitstraling, strakke vormen, luxe, innovatieve apparatuur en naadloze afwerking. Zonder of met grepen. Hoogglans of juist mat.

Materialen

Design keukens hebben vaak opvallende materialen zoals chroom, RVS en aluminium. De glanzende materialen stralen een industriële stijl uit. Om dit te versterken komen in de inbouwapparatuur, kranen en fornuizen vaak extra chroom en aluminium voor. Bij de luxe stijl past ook hoogglans en dit wordt dan ook regelmatig gebruikt als afwerking van keukenkasten en -lades. Sommige mensen implementeren hierbij ook nog een werkblad van glas wat de design keuken hélemaal afmaakt.

Kleurgebruik

Designkeukens maken vooral gebruik van lichte kleuren zoals wit of grijs. Dit doet de ruimte groter lijken en versterkt het minimalistische karakter.

Om de uitstraling van de keuken nog opvallender te maken, worden er vaak felle contrastkleuren aan de witte of grijze keuken toegevoegd. Blauwe accessoires, een rode open kast of groene accessoires… niets is te gek voor een designkeuken!

Call to action
Man aan het schrijven

KITCHEN4ALL; DÉ KEUKENSPECIALIST MET INTERNETPRIJZEN

Man aan het schrijven
Design keukens bij Kitchen4all

Dankzij het ruime assortiment en de keuze tussen verschillende kleuren, afwerkingen en materialen binnen dit assortiment, is echt alles mogelijk bij Kitchen4all. Alles vind je onder één dak! En wat je uiteindelijk ook kiest, de producten zijn altijd van kwalitatieve A-merken, waardoor je zeker weet dat ze lang meegaan. Denk bij merken aan bijvoorbeeld NEFF, ETNA, ATAG, Pelgrim, Quooker en Nobilia.

Advies nodig?

Ben je nu helemaal enthousiast geworden over design keukens? En wil je weten wat Kitchen4all hierin voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak! Onze deskundige adviseurs maken graag tijd voor je vrij om samen met jou je droomkeuken samen te stellen en een gratis 3D ontwerp te maken. En als je besluit tot aankoop, blijft jouw adviseur je vaste contactpersoon tot de keuken opgeleverd is. Lekker makkelijk dus!

Nog niet geheel overtuigd? Bekijk dan onze opgeleverde werken of bekijk onze klantenwaarderingen op Qasa.nl en ontdek waarom Kitchen4all bekroond wordt met een dikke 9,4!

Call to action

Ruimte voor foto’s en/of teksten in kolommen

Keuken Kitchen4all
Keukengerei
content-5
9,7