&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun hoogwaardige en degelijke kwaliteit. De makers van deze keukens maken namelijk gebruik van de beste materialen en nieuwste technieken. Dat zorgt voor keukens met een heel lange levensduur. Wil jij ook genieten van betrouwbare en kwaliteitskeukens die je veel kookplezier bezorgen? Kies dan voor een Duitse keuken. Breng hiervoor een bezoek aan de keukenshowrooms van Kitchen4all. We hebben namelijk een ruim assortiment keukens van Deutsche Gründlichkeit die we zeer tegen aantrekkelijke nettoprijzen aanbieden.

Duitse keuken is van oerdegelijke kwaliteit

Een Duitse keuken van hoge kwaliteit kopen? Kitchen4all heeft een uitgebreide collectie Duitse keukens in diverse stijlen, soorten, vormen en prijsklassen. De Duitse degelijkheid komt terug in keukens van Duitse merken als Nobilia en Rotpunkt. De merken staat dan ook bekend om de hoge mate van afwerking en kwaliteit van de keuken. Deze keukens zijn duurzaam, vooruitstrevend en hebben handige apparaten en accessoires. Voor deze keukens hoef je niet eens naar de Oosterburen toe. Wij hebben ze namelijk in ons assortiment en kunnen je door onze uitgebreide ervaring van een passend gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp (t.w.v.  € 150,-) voorzien! 

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Waarom een Duitse keuken kopen bij Kitchen4all?

Wil je dus een Duitse keuken in huis halen? Kom dan een kijkje nemen in onze keukenshowrooms. Bij ons vind je producten in verschillende soorten kleuren, maten en afwerkingen. Dit betekent dus dat je altijd wel iets kan vinden in ons assortiment wat aan al jouw eisen voldoet. Uiteraard kun je met onze adviseurs om tafel om jouw droomkeuken samen te stellen. Tevens is het grote voordeel bij ons dat je deze keukens niet voor de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij bieden namelijk Duitse kwaliteit voor ieder budget. Ook voor jouw portemonnee hebben wij een Duitse keuken op maat.

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een Duitse keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw Duitse droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES
Keuken ontwerp van keuken met eiland
Keuken ontwerp van hoekkeuken
Keuken Kitchen4all
Showroom Kitchen4all Dronten
Showroom Kitchen4all Dronten
Glossy white keuken Kitchen4all
Zign keuken vloer Kitchen4all
Complete keuken Touch Black Kitchen4all
Complete keuken Kitchen4all stone art
Kitchen4all vestigingen kaart

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie.

Kitchen4all - maakt droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Zwolle

Samen met Kitchen4all Genemuiden heeft deze familie uit Zwolle hun droomkeuken gerealiseerd. De zwarte basis vormt een prachtige combinatie met het betonlook werkblad.

Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel. Kijk snel verder!

Opgeleverde keuken Ulft

Samen met Kitchen4All Doetinchem heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad vormt een mooi contrast bij de rest van de keuken.

9,7