&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Garantie

Kwaliteit is iets wat we bij Kitchen4all garanderen. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat onze klanten blij zijn met hun keuken, kun je bij ons altijd terecht voor keukens en apparatuur van topkwaliteit. Daarnaast ontvang je altijd garantie over jouw keuken en apparatuur. Ook na de aankoop van je keuken verzekeren we je van de allerbeste kwaliteit en service.

Hoeveel garantie ontvang ik?

Een vraag die we vaak gesteld krijgen is hoeveel garantie je ontvangt bij aankoop van een nieuwe keuken. Standaard zit er vijf jaar garantie op een keuken. Hieronder valt onder andere het hang- en sluitwerk, scharnieren en het dergelijke. Let erop dat er op apparatuur en andere toebehoren andere garanties gelden. Dit verschilt per leverancier, dus mocht je precies willen weten hoeveel garantie je ontvangt over jouw oven, vraag dit dan aan één van onze adviseurs en zij vertellen je er graag meer over.

Service met een glimlach

De garantieperiode op je keuken en apparatuur gaat in op de dag dat de keuken geleverd wordt. Omdat wij enkel gebruikmaken van hoogwaardige kwaliteit materialen en appartuur, verzekeren wij je dat je een keuken koopt van topkwaliteit. Helaas kan het soms tijdens het gebruik van een keuken voorkomen je een technische mankement ontdekt. Is dit het geval? Meld dit dan bij ons. Wanneer het mankement binnen de garantievoorwaarden vallen dan zorgen wij dat we het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Profiteer van de garantie voorwaarden bij Kitchen4all

Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent. Wij staan niet alleen aan het begin van het traject voor je klaar, maar ook als je keuken eenmaal is geplaatst dan staan we voor je klaar. Dat is één van de voordelen van Kitchen4all. Wil je meer weten over de garantie voorwaarden van jouw keuken? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder, zodat je meer duidelijkheid hebt.

Call to action
Man aan het schrijven
9,7