Gratis 3D ontwerp keuken

Heb jij al een idee voor je nieuwe keuken, maar wil je eerst weten hoe dit eruit komt te zien voordat je een aankoop doet? Tover jouw idee dan om in een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp in een van onze vestigingen. Onze deskundige adviseurs zullen namelijk, gebaseerd op jouw eisen en voorkeuren, een mooi 3D-ontwerp opstellen.

Wanneer je zelf al een 3D-ontwerp gemaakt hebt, maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur in een van onze vestigingen. We pakken dan het ontwerp erbij en nemen de tijd om je een persoonlijk advies over de verschillende materialen en kleuren die passen bij jouw droombadkamer!

Keukenstijlen

Nog geen flauw idee welke richting je jouw nieuwe keuken op wilt laten gaan? Misschien kunnen wij je dan helpen. De keukens van Kitchen4all kun je namelijk in verschillende stijlen krijgen. Denk hierbij aan een landelijke keuken, moderne of design keuken en nog veel meer.

Landelijke keuken

Landelijke keukens geven, dankzij de sierlijke afwerkingen en decoratieve details, een nostalgisch gevoel af. Deze stijl keukens bestaat vaak voor grote delen uit natuurlijke materialen en kleuren. Denk hierbij aan houten kastjes in combinatie met een granieten keukenblad. De robuuste materialen geven een rustiek en traditionele feel aan de ruimte.

Wit of gebroken wit is een gebruikelijke kleur voor landelijke keukens. Natuurlijk kun je ook een andere kleur kiezen. Voor een rustige ambiance en lichte ruimte is het echter wel wijs om voor een ingetogen kleur te gaan. Denk hierbij aan wit, gebroken wit, grijs, taupe, bruin, zwart en antraciet.

Lees hier meer over landelijke keukens!

Afspraak maken
Keuken tekening Kitchen4all

Kitchen4all - maakt droomkeukens betaalbaar voor iedereen!

Man aan het schrijven
Moderne keuken

De moderne keuken is razend populair en met een eigentijdse en strakke look is dat ook niet zo gek. Wie wil nu niet een keuken met de focus op gebruikersvriendelijkheid en innovatieve producten.

Een andere eigenschap van een moderne keuken is het gebruik van materiaal. Waar veel andere stijlen namelijk vaak voor één materiaalsoort kiezen, wordt bij moderne keukens juist gekozen voor unieke combinaties. Bij dit soort keukens is het namelijk belangrijk dat het geheel past bij jouw stijl en niet zozeer voldoet aan voorwaarden.

Meer weten over moderne keukens? Lees dan snel hier verder.

Duitse keukens

Duitse keukens zijn de meest kwalitatieve keukens die je maar kunt vinden. Ze zijn duurzaam, innovatief en altijd uitgerust met de meest handige snufjes. Een Duitse keuken is niet per sé een stijl, maar heeft wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Deze voorwaarden zitten ‘m voornamelijk in de kwaliteit. Zo heeft (bijvoorbeeld) Nobilia een eigen controlesysteem om de kwaliteit te garanderen.

Lees hier meer over Duitse keukens bij Kitchen4all.

Budget keukens

Budget keukens zijn slim en sluw ontworpen. Door te kiezen voor vriendelijk geprijsde materialen en door slimmere keuzes te maken wat betreft inbouwapparatuur, wordt de keuken namelijk een stuk goedkoper.

Meer weten over onze budget keukens? Klik dan hier en ontdek alle mogelijkheden!

Design keukens

Design keukens zijn een kunstwerk op zich. De focus op functionaliteit en esthetiek, het unieke design en de perfecte afwerking maken het namelijk tot een exclusief onderdeel van het huis. Een veelvoorkomend kenmerk van dit soort keukens is de minimalistische uitstraling en strakke vormen.

Lees hier meer over onze designkeukens en het materiaal- en kleurgebruik in deze stijl.

Tijdloze keukens

Het risico van een moderne keuken is dat de algemene uitstraling op een gegeven moment uit de mode raakt. Dit probleem heb je niet bij tijdloze keukens! Deze zijn namelijk zó ingericht dat ze niet kunnen vervelen. Wat de uiteindelijke sfeer bepaald? De aankleding die jíj eraan geeft! Tijdloze keukens vervelen dus nooit.

Klik hier om meer te weten te komen over tijdloze keukens en wat Kitchen4all hierin jouw kan bieden.

Afspraak maken
Keuken Kitchen4all
Keukengerei
content-5