&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

slider-bbq-kitchen4all

Gratis barbecue bij een complete keuken!

OP = OP

Kom naar Kitchen4all en ontvang een gratis luxe kamado barbecue bij aanschaf van een complete keuken!

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een adviesgesprek met deskundig keukenadvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken.

Wij houden in onze showrooms strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden.

Voordelen van een luxe kamado barbecue

Dankzij de keramische pot die aan de binnenkant van de kamado zit kan de barbecue de hitte zeer goed reguleren en vasthouden. Hierdoor blijven je kolen goed aan, en blijven ze op de juiste temperatuur. Hierdoor wordt er veel minder houtskool dan bij een traditionele houtskool barbecue verbruikt. Daarnaast is een kamado barbecue volledig afsluitbaar. Zo wordt niet alleen de hitte maar ook de rook en dus lekkere barbecue smaak beter behouden!

Gratis adviesafspraak
889_riva_web

Algemene actievoorwaarden

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Kitchen4all.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 30 juni 2021.

Keukenadvies inclusief gratis 3D ontwerp

Plan direct een vrijblijvende afspraak in de agenda van één van onze adviseurs bij uw gewenste vestiging.  Op locatie maken we graag gratis een uitgebreide 3D tekening van uw droomkeuken. (twv. €150,-).

11767_20_Riva840_P_web

Keuken inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

9,7