&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Hoe bereken ik de prijs van mijn nieuwe keuken?

Bij het aankopen van een nieuwe keuken zijn de kosten vaak leidend. Niet gek als u een bepaald budget in gedachten heeft. Maar wat is nu de prijs van zo’n keuken? Door de vele opties en combinaties is het vaak lastig om de kosten goed in te schatten. Keukencentrum De Vries zet voor u alle kostenfactoren op een rij, zodat u een beter beeld krijgt van wat uw nieuwe keuken kost.

Keukenstijl en –opstelling

Kiest u voor een moderne keuken, tijdloze keuken of landelijke keuken? Bij iedere keukenstijl worden verschillende materialen gebruikt die ook allemaal weer een ander prijskaartje hebben. En denkt u ook goed aan de keukenopstelling. Gaat u voor een kookeiland of voor een hoekkeuken of rechte keuken? Het aantal en soort kasten bepaalt de prijs. Hoe groter het keukenoppervlak, hoe hoger de kosten (qua materiaal) uitvallen.

Keukenapparatuur

De keuzes voor keukenapparatuur zijn oneindig. Denk aan koelkasten, vaatwassers en ovens. Over het algemeen geldt: hoe luxer de apparatuur, hoe meer uw keuken kost. Ook zit er prijsverschil in merk. Maar met name de hoeveel apparatuur drukt op de kosten. Kiest u voor alleen de broodnodige apparatuur? Of geniet u graag van meer luxe? Die keuze is helemaal aan u.

Keukenmontage

In het geval u de keuken inclusief apparatuur heeft samengesteld, volgt de laatste keuze: de montage. Gaat u dit zelf doen? Of besteedt u de montage liever uit aan de vakspecialist? Vanzelfsprekend kunt u geld besparen door het zelf te doen. Maar heeft u er tijd voor en levert dit het gewenste resultaat? Bedenk dit goed. Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact op met onze specialisten. Onze adviseurs in Genemuiden staan altijd klaar voor een passend advies.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7