&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Hoekkeukens

De hoekkeuken is een keukenopstelling die vaak wordt gekozen. Deze keukenopstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt in te richten van een hoekkeuken is veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Je hebt meer plek voor kasten en werkruimte dan bij bijvoorbeeld in een rechte keuken. Voordeel is dat in met de hoekkasten extra opbergmogelijkheden zijn. Bij Kitchen4all heb je een ruime keuze aan betaalbare hoekkeukens in diverse stijlen.

Benutten van je keukenruimte

Door het plaatsen van een kast in de hoek van de keuken creëer je een zee aan opbergruimte. Je kunt in de hoek bijvoorbeeld een le mans systeem uitgerust in twee plateaus. Het voordeel van dit systeem is de volledige plateau uit de kast gedraaid kan worden, zodat je overal gemakkelijk bij kan. Een grote soeppan, keukenmachine, een pannenset of ovenschalen; van de hoekkast wordt optimaal gebruikt gemaakt.

Hoekkeuken met eiland

Een kookeiland is perfect met een hoekkeuken te combineren. Een eiland in een hoekkeuken biedt volop werk- en opbergruimte. Je kunt namelijk aan vier zijden van het blok werken. Bovendien creëer je met brede lades of onderkasten veel opbergruimte. Een hoekkeuken met eiland bevat in de basis vaak een kookplaat, spoelbak, vaatwasser en (eiland)afzuigkap. Een hoekkeuken met eiland is het meest geschikte keukenopstelling voor een grote ruimte. Er moet namelijk voldoende ruimte om het eiland zijn zodat je nog genoeg bewegingsvrijheid overhoudt.

11767_20_Riva840_P_web
Woonkeukens

Opgeleverde hoekkeukens

Hoekkeuken met bar

Een keukenbar is een aanvulling op het keukenblok, die je creëert door middel van een barplank of een verlengd aanrechtblad. Voeg nog enkele hoge stoelen of barkrukken toe en jouw gezellige keukenbar is klaar voor gebruik! Een kookeiland met bar is een van de meest populaire combinaties. Dat komt doordat je de bar recht tegenover de kookplaat kunt plaatsen. Op deze manier blijven mensen aan de bar gezellig in contact met degene die kookt. Er zijn echter nog diverse andere opstellingen die geschikt zijn voor een keuken met bar, zoals de parallel keuken, hoekkeuken en U-keuken.

Opgeleverde hoekkeuken familie van Putten

In deze keuken is ervoor gekozen om het werkblad om de hoek door te trekken. Een hele bijzondere en creatieve opstelling waardoor er veel werk en opbergruimte wordt gecreëerd! Deze stijlvolle keuken betreft de Touch alpine wit met een composieten werkblad.

Opgeleverde hoekkeuken appartement Hengelo

In Hengelo heeft Kitchen4all Doetinchem onlangs deze moderne hoekkeuken in een appartement opgeleverd.  De compleet zwarte keuken heeft een moderne en stoere uitstraling.

Opgeleverde hoekkeuken Koekange

Kitchen4all Hoogeveen heeft samen met deze familie een stijlvolle landelijke gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! De matte grijs/groene kleur past perfect bij deze landelijke keuken.

963_easytouch

Hoekkeukens bij Kitchen4all

Hoe staat een hoekkeuken in jouw huis? Je kunt ook kiezen om zelf alvast een ontwerp te maken via onze online ontwerptool. Je zult zien dat de keuzemogelijkheden eindeloos zijn. Als je er niet uitkomt dan staat één van onze keukenspecialisten voor je klaar om passend keukenadvies te geven, inclusief een gratis 3D ontwerp. Zo kom je snel achter of een hoekkeuken in jouw woningruimte past. Wij hebben een ruime collectie aan hoekkeukens in diverse stijlen en prijzen. Kortom Kitchen4all maakt droomkeuken betaalbaar voor iedereen!

Hoekkeuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw hoekkeuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel hoekkeuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw hoekkeuken past. Elke hoekkeuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je hoekkeuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe hoekkeuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe hoekkeuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

883_chalet

Hoekkeuken kopen

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor jouw ideale hoekkeuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenstijlen en verschillende opties voor hoekkeukens. Benieuwd hoe jouw favoriete hoekkeuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete keukens op de website.

764_credo
9,7