&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Industriële keuken

Industriële keuken kopen? Dit type keuken is geïnspireerd op industriepanden en grote loodsen. Een echte eyecatcher hierin is het gebruik van bakstenen. Deze zijn er in de kleuren rood, geel, grijs en zwart. Een andere voorwaarde voor zo’n keuken is de aanwezigheid van koperen of RVS (afvoer)buizen en leidingen. Deze hoeven niet perse weggewerkt te worden, maar kunnen bijvoorbeeld op het plafond in het zicht zijn. De verlichting kunt u zeer goed afstemmen op de buizen en leidingen. De mooiste keukens met industriële look vindt u bij Kitchen4all. Deze bieden wij ook nog eens tegen de beste prijs aan. In onze showrooms kunnen onze adviseurs u de beste raad geven voor de beste keuze. De mooiste industriële keuken koopt u bij de keukenspecialist.

Industriële keuken kopen bij Kitchen4all

Een industriële keuken past in principe in elk huis. Van boerderij tot luxe penthouse. U kunt met industriële keukens net zo ver gaan als u zelf wilt. Ook de beschikbare ruimte vormt in de meeste gevallen geen enkel probleem. Net zo goed als dat u bij ons groots opgezette industriële keukens vindt, bieden we u bij Kitchen4all ook ruime keus in kleine industriële keukens. Onze ervaren adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan uw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet uw keuken eruit? Wat past bij u en de ruimte in uw huis? De kans is groot dat wij uw keuken van uw dromen in onze showroom hebben staan of kunnen samenstellen.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

Ik koop mijn industriële keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in één van onze industriële keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze showrooms ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Wij zijn u graag van dienst.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7