Inventum

maakt 't moment

Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

inventum logo

Veilig en vertrouwd, aantrekkelijke inbouwapparaten

Kitchen4all heeft een uitgebreidt assortiment aan Inventum inbouwapparaten. Inventum staat voor oer-Hollands betaalbare kwaliteit.  Bij aanschaf van 4 of meer inbouwapparaten ontvang je na registratie 5 jaar Inventum garantie. Wil je meer weten over dit merk? Onze adviseurs helpen je graag één van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons een 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de keuken en inbouwapparatuur.

Complete keuken Concrete Black Kitchen4all

Inventum is een oer-Hollands merk en zeer betaalbaar. Kitchen4all heeft dan ook een groot Inventum assortiment. Heb je advies nodig over de producten van Inventum? In onze showroom staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe keuken te maken.

Gratis keukenadvies

Volg ons voor de laatste keuken trends!

9,6