&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Wat is een geschikte hoogte voor mijn keukenblad?

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, is het belangrijk om eerst de keukenruimte op te meten. Bij het opmeten moet er met veel zaken rekening gehouden worden. Naast de afmetingen van de ruimte is het ook van groot belang om te weten waar de deuren en ramen zitten en waar eventueel obstakels, zoals radiatoren en buizen, zitten.

Bij plaatsing door Kitchen4all

Als je keuken geplaatst wordt door de vakmensen van Kitchen4all zullen wij, voordat de keuken daadwerkelijk besteld wordt, de keukenruimte komen nameten. Hierbij wordt met een professioneel oog gekeken naar de technische haalbaarheid van het gemaakte ontwerp. In eerste instantie betekent dit dat de geplande keuken moet passen in de ruimte. Ten tweede wordt er gekeken of alle muren vlak en haaks zijn, of alle lades en deuren open kunnen en of er voldoende elektragroepen zijn voor de keukenapparaten. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

De keukenruimte zelf inmeten

Gaat je de keukenruimte zelf inmeten? Dan adviseren wij om onderstaand stappenplan te volgen. Als eerst meet u de afstanden tussen de wanden die relevant zijn voor de keukenopstelling. Meet vervolgens de afstand van de afgewerkte vloer tot aan het plafond. Meet ook de afstanden van de hoeken tot aan de deuren en ramen en ook de afstand tussen ramen en deuren. Noteer ook alle draairichtingen van de deuren en deuren en schrijf alle mogelijke obstakels in de keukenruimte op. Denk verder aan de leidingen en elektriciteit.

Alles opgeschreven?

Neem dan uw maatschets en de genoteerde gegevens mee naar onze vestiging. Aan de hand van deze gegevens bent u ervan verzekerd dat de adviseur de juiste adviezen kan geven en een perfect keukenontwerp voor jou kan maken. Vervolgens wordt er gekeken naar de materiaalkeuze en volgt er een offerte. Daarna maken we een afspraak voor de leverweek of een afspraak op afroep. Let op: zonder aanbetaling. Zo kunt u straks heerlijk genieten van een prachtige en stijlvolle keuken.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7