&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukenapparatuur

Een keuken samenstellen is maatwerk. Een groot deel van de keuken bestaat uit keukenapparatuur. Het is belangrijk dat het keukenapparatuur aansluit bij je wensen en bij de stijl van de keuken. Kitchen4all heeft een ruim aanbod van diverse mogelijkheden in de showrooms staan. Afhankelijk van het huishouden en behoefte kan keukenapparatuur bestaan uit afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Kitchen4all heeft een ruim assortiment keukenapparatuur voor de beste prijs. Laat je inspireren op de website en kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Onze merken

In onze showrooms vind je veel keukenapparatuur van diverse a-merken als Pelgrim, Atag en Siemens. Naast de bekende inbouwapparaten hebben we ook prachtige zichtapparaten. Hiermee bedoelen we keukenapparatuur die niet achter een kastje verdwijnen maar door hun kleur en design perfect passen in de moderne keuken

Soorten keukenapparatuur

Afzuigkappen

Koelkasten

Kookplaten

Magnetrons

Vaatwassers

Wijnkasten

keukenapparatuur uitkiezen

De keuze van keukenapparatuur is afhankelijk van het budget, ruimte en stijl. Tegenwoordig vind je in de keuken vaak een basis van 5 standaard keukenapparatuur: een kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Allemaal apparaten die het werk in de keuken een stuk makkelijker maken en waar heel veel varianten in te vinden zijn. We zien dat er steeds vaker wordt gekozen luxe inbouwapparaten voor extra gebruikersgemak. Denk hierbij aan een ingebouwde espressomachine, heet waterkraan en wijnkast. Er is veel mogelijk en zijn veel handige oplossingen beschikbaar. We helpen je graag met het maken van een slimme keuze voor keukenapparatuur om jouw droomkeuken te kunnen realiseren.

16165957_M-0-007_Stage_Cooling_02junkerweb

Welke keukenapparatuur kiezen

Het kiezen van de juiste keukenapparatuur is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe keuken. Elke keuken is immers voorzien van de nodige apparatuur. Maar welke keukenapparaten zijn echt noodzakelijk en waar moet je allemaal op letten? De belangrijkste apparaten zijn de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Stuk voor stuk keukenapparaten die ons werk in de keuken een stukje makkelijker maken. Hoe groter de keuken hoe meer opties je hebt. Naast deze 5 basisproducten  komt daar vaak nog een (combi)magnetron en vriezer bij. Sommige keukens zijn tevens voorzien van zaken als een inbouw espressomachine, kokend waterkraan en een wijnkast.

Het nieuwe EU-energielabel

Ieder keukenapparaat heeft verplicht een energielabel. De energielabels vertellen iets over het stroom- of waterverbruik van een apparaat, wat een indicator voor de gebruikskosten is en dus over hoe duurzaam je keuze is. Steeds meer zien we de nieuwe EU-energielabels. Hierop komen, afhankelijk van het apparaat,  extra pictogrammen op het label, die je wat vertellen over bijvoorbeeld waterverbruik of geluidsniveau. En nog een fijne ontwikkeling:  je kunt vanaf nu eenvoudig met je smartphone een QR-code scannen, die naar de Europese Productdatabase voor Energielabels gaat (EPREL EU) voor nog meer officiële (niet commerciële) informatie over het betreffende apparaat!

Welk merk keukenapparatuur?

Welk merk keukenapparatuur kies jij in jouw nieuwe keuken? Bij Kitchen4all vindt je de beste keukenapparatuur van diverse A-merken. Naast alle basis keukenapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en koelkast zijn er nog talloze andere keukenapparaten te kiezen. Wil je meer weten over de verschillende keukenapparaten en welk merk het beste bij jou past. Lees op onze website verder over  ieder type keukenapparatuur, zoals koelkasten, kookplaten, wijnkoelers, ovens, kokend waterkranen en ga zo maar door. Naast verschillende keukenapparaten is het ook belangrijk om te kiezen voor een merk dat bij jou past. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen zodat het past in ieders budget. Misschien is een BOSCH kookplaat wel het beste merk voor jou, of kiest je voor een kokend waterkraan van Quooker? Bekijk ons brede assortiment aan a-merken, waardoor je ongetwijfeld een merk vindt dat bij jouw wensen aansluit. Een keuken kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

quooker

Wil jij meer informatie over onze keukenapparatuur?

Ontwerp jouw betaalbare droomkeuken met keukenapparatuur in één van onze vestigingen

  • Vraag een gratis adviesafspraak aan
  • Ga in gesprek met één van onze keukenadviseurs
  • Ontwerp samen een gratis 3D ontwerp van jouw droomkeuken
9,7