Keuken inclusief montage

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken inclusief montage? Kitchen4all regelt het voor je!

Inspiratie nodig? Of wil je zien wat de mogelijkheden zijn? In onze showrooms vind je de mooiste keukens en keukenonderdelen, van topmerken zoals Inventum, Bosch, Zign en Nobilia. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren. Meer informatie over een keuken inclusief montage? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of maak direct een afspraak!

Complete ontzorging

Het concept van Kitchen4all staat bekend om de ‘complete ontzorging’. Wat houdt dit precies in? Dat wij alles voor je regelen, van A tot Z. Zo ontvang je deskundig advies, een gratis 3D ontwerp en gratis levering van je producten. Ook kunnen wij, indien gewenst, dus de montage voor je regelen. Bij Kitchen4all vind je dus alles onder één dak, van producten tot servicemogelijkheden. Het enigste waar jij je zorgen over hoeft te maken is de aankleding van je nieuwe keuken!

Montage

Zodra je je nieuwe keuken hebt uitgezocht, wordt er een gratis 3D ontwerp gemaakt. Dit 3D ontwerp laat je niet alleen zien hoe je keuken eruit komt te zien in jouw keukenruimte, maar is ook een leidraad voor de monteurs die de keuken gaan installeren! Kitchen4all werkt alleen samen met professionele monteurs die zichzelf al keer op keer bewezen hebben. Zij zorgen dat jouw droomkeuken realiteit wordt!

Monteer je je keuken toch liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet hierbij echter niet dat het een tijdrovend proces en precies werk is.

 

Afspraak maken

Kitchen4all; maakt je keukendroom betaalbaar

Monteur
De kosten

We kunnen ons goed voorstellen dat je denkt: ‘Leuk die keuken inclusief montage, maar wat kost dat nou precies?’. Die gedachte is niet meer dan logisch. De keuken zelf is namelijk al een flinke investering. Stap één is dat we al onze keukens en onderdelen al aanbieden voor goedkope internetprijzen. Hier bespaar je al veel geld. De kosten van de montage verschillen per aannemer en kunnen dus verschillen. Het is daarom lastig om een inschatting te maken van de kosten. Raadpleeg daarom een van onze adviseurs voor meer informatie.

Kom langs!

Nu je wat meer weet over Kitchen4all’s keukens inclusief montage, is het tijd voor een vrijblijvend bezoek aan een van onze showrooms. Onze deskundige adviseurs kunnen je hier verder helpen bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Neem contact op met dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak.

Afspraak maken

Kitchen4all gaat alleen voor het beste resultaat!

Keuken familie Rabelink Kitchen4all
Keuken familie Timmerman Kitchen4all
content-5