&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukenopstellingen

De keukenopstelling is de manier hoe jouw keuken ingedeeld is. Met de beste indeling maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Wat in de ene ruimte de beste opstelling is, is in een andere ruimte misschien helemaal geen goed idee. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om indelingen, dus er is voor iedere ruimte een geschikte opstelling. Daardoor is het soms lastig om erachter te komen wat de beste mogelijkheid is.

Zwarte hoekkeuken met eiland

Hoekkeukens

De hoekkeuken is een indeling die vaak wordt gekozen. Deze opstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een hoekkeuken is er veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Je hebt meer plek voor kasten en werkruimte dan bij bijvoorbeeld in een rechte keuken.

Keukens met eiland

Keukens met eiland

Een keuken met eiland is een populaire opstelling. Een kookeiland is, naast een handige plek om te koken, ook een perfecte plek om het woongedeelte bij de keuken te betrekken. Hoewel de keuken vroeger enkel diende als plek om eten te bereiden, is het tegenwoordig ook een plek waarin je fijn samen kan komen met familie en vrienden. De keuken wordt steeds meer gezien als het hart van de woning.

Rechte keukens

Rechte keukens

De rechte keuken is een veel voorkomende opstelling. Deze keukenopstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een rechte keuken is veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Bij Kitchen4all is er grote keuze aan rechte keukens in verschillende stijlen. Of je nu op zoek ben naar een klassiek of modern, wij maken het betaalbaar!

U-keukens

U-keukens

Een U-keuken heeft veel opbergruimte en werkruimte door het relatieve grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijde van de U-keuken wordt vaak gebruik als eethoek of als bar. Er zijn ook u-keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan, waardoor de beschikbare keukenruimte maximaal wordt benut.

Woonkeukens

Woonkeukens

In woonkeukens worden wonen en koken gecombineerd in dezelfde ruimte. We zien steeds meer dat de keuken niet alleen ene plek is waar wordt gekookt maar ook een centrale plek is waar iedereen in huis samenkomt. Er wordt gegeten, geborreld en gerelaxt. Er zijn genoeg mogelijkheden om een gezellige woonkeuken te creëren. Maak kennis me onze woonkeukens!

Open keuken

Open keukens

De open keuken zien we steeds vaker terugkomen en dat is niet voor niets. Dit komt namelijk door een groot aantal voordelen dat de open keuken heeft ten opzichte van andere typen keukens. Dit type keuken zorgt voor een openlijk, ruimtelijk gevoel in jouw woning en een gezellige sfeer in de keuken. Doordat de open keuken in directe verbinding staat met de huiskamer wordt er één grote, gezellige ruimte gecreëerd. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een open keuken verleden tijd!

L keukens

L-keukens

De L-keuken is een veelgekozen opstelling, gezien de veelzijdigheid en functionaliteit. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Met bijvoorbeeld een draaicarrousel of hoeklades kun je maximaal gebruik maken van deze hoek. Met dit type keuken beschik je over veel kastruimte en een groot werkblad en heb je alles binnen handbereik.

Kleine keukens

Kleine keukens

Keukens zijn er in alle soorten en maten. De beschikbare ruimte voor een keuken verschilt enorm. Soms is het nog best een puzzel om met de beschikbare keukenruimte een functionele en mooie keuken te ontwerpen. Hoe ga je om met een kleine keuken en wat zijn de mogelijkheden? We laten je zien dat door een slim ontwerp je een prachtige kleine keuken kan creëren.

Keuken inspiratie voor elke keukenopstelling

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze 3D keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Budget keukens

Een budget keuken wordt bij Kitchen4all op dezelfde manier samengesteld als elke andere keuken en kan in elke keukenopstelling. Ook een budget keuken is van de beste kwaliteit en is uitgerust met een complete set apparatuur. Om de prijs laag te houden is ervoor gekozen om budget keukens uit te rusten met vriendelijker geprijsde materialen, zoals kunststof. Ook zijn er slimme keuzes gemaakt voor de inbouwapparatuur.

Complete keukens

Ben je op zoek naar een complete keuken? Bij Kitchen4all vind je een ruim assortiment complete keukens in diverse stijlen en keukenopstellingen voor ieder budget. Je vindt bij ons een zeer ruim aanbod in complete keukens van de beste merken zodat er voor iedereen een geschikte keuken bij zit. Naast het leveren en monteren van een complete keuken, heeft Kitchen4all ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de winkels te bekijken. Bij ons krijg je een persoonlijk deskundig advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe droomkeuken in de gewenste keukenopstelling.

Logo Kitchen4all, maakt droomkeukens betaalbaar (2)

Keukenopstelling kopen bij Kitchen4all

Bij Kitchen4all is het kopen van een nieuwe keuken leuk en eenvoudig. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw droomkeuken. Uniek en helemaal op maat voor jou gemaakt. . Onze persoonlijke service en het ruime assortiment staan garant voor 100% tevredenheid. Daarnaast geniet je bij ons van de zekerheid van alles onder één dak. Wij zorgen namelijk dat alles voor je geregeld kan worden. Vanaf de eerste afspraak tot ver na de montage van jouw nieuwe keuken staan wij voor je klaar. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels bij de zoektocht naar de keuken van jouw dromen.

9,7