Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Kies voor de beste service!

Laat je bij ons compleet ontzorgen bij het kopen van een betaalbare droomkeuken. Jij kiest je keuken en wij doen de rest.

Het begint allemaal tijdens een gesprek in een relaxte ambiance met een van onze deskundige adviseurs. Hij of zij luistert naar jouw wensen en eisen en geeft je tips over hoe je je keuken nog efficiënter zou kunnen inrichten. Onze adviseurs helpen je graag om jouw ideale keuken samen te stellen binnen het beschikbare budget. En ohja, tijdens het gesprek worden jouw ideeën en wensen omgezet naar een gratis en realistisch 3D keukenontwerp t.w.v. € 150,-.

Kortom, bij Kitchen4all geen zorgen. Van advies tot montage, wij regelen alles voor je!

Afspraak maken
keukenopstellingen bij Kitchen4all (5)

Wat klanten over ons zeggen

“Vol tevreden”
4,5 sterren
DOOR S. LOK OP ZATERDAG 7 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Een schitterende keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs! De verkoper heeft goed met ons mee gedacht en gaf een eerlijk en goed advies! Wij zijn helemaal happy!
Aanvulling ontvangen 12 december 2019: De keuken is naar volle tevredenheid gemonteerd.

DOOR LOVINK OP WOENSDAG 27 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Prettige samenwerking”
4,5 sterren
DOOR WOUTER DAVIDS OP MAANDAG 16 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Na vele bezoekjes aan keukenzaken uiteindelijk uitgekomen bij Michael in Hoogeveen. Meteen een goed gevoel bij binnenkomst en een afspraak voor een 3D ontwerp was dan ook snel gemaakt. Een combinatie van onze ideeën en Michael's input hebben geresulteerd in onze droomkeuken. De vlekkenloze montage door Arjan maakt het geheel af. Bedankt voor de prettige samenwerking.

DOOR WOUTER DAVIDS OP MAANDAG 16 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Super ervaring”
4,5 sterren
DOOR BOER OP DINSDAG 17 DEC 2019 | VESTIGING BARNEVELD
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een keuken. We zijn hiervoor bij Eric geweest, van Kitchen4All Barneveld. Hij heeft goed met ons meegedacht en al onze wensen vertaald in een prachtige 3-D tekening en neemt de tijd voor je. Wij kregen goed advies, ook over de apparatuur, wat hier allemaal mogelijk in was. Top! Inmiddels heeft de installateur Albert de keuken vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is zeker wat we in gedachten hadden, helemaal tevreden en trots met het eindresultaat. Wij zijn hier uitermate tevreden over, ook over de communicatie en de service!

DOOR BOER OP DINSDAG 17 DEC 2019 | VESTIGING BARNEVELD
“Top”
4,5 sterren
DOOR SCHOLING OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Een hoekkeuken gekocht bij Michael. Hij had een goed ontwerp gemaakt en was helemaal duidelijk, hier moest ik mijn keuken kopen. Top service zowel tijdens ontwerp als na het plaatsen van de keuken.

DOOR SCHOLING OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Bevelen het aan”
4,5 sterren
DOOR HERWIN EN DANIËLLE OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING DRONTEN

Bij binnenkomst goed en hartelijk ontvangen door de verkoper. De verkoper nam de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons niet het meest luxe product maar werkelijk hetgeen wij nodig hadden. Wij bevelen Kitchen4all van harte aan!

DOOR HERWIN EN DANIËLLE OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING DRONTEN

Volg ons voor de laatste keuken trends!

9,6