Een keuken in Bathmen kopen bij Kitchen4All

Welkom bij Kitchen4All! Wij zijn de keukenspecialist in Deventer. Woon je in Bathmen en ben je op zoek naar een keuken? Een paar kilometer verderop, in Deventer , zit de dichtstbijzijnde winkel van Kitchen4All. Wij verkopen keukens in alle kleuren, maten, stijlen en voor ieders budget. Ben je op zoek naar en moderne keuken of hou je meer van klassiek? Bij ons in de winkels hebben we alle stijlen staan. Ook als er een wat kleiner budget te besteden is ben je bij ons van harte welkom. Onze adviseurs denken graag met je mee om een mooie keuken binnen jouw budget te creëren.  Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald en het maximale uit je budget haalt. Een adviesafspraak is vrijblijvend en er wordt gelijk een 3D-ontwerp gemaakt. Handig! Zo krijg je direct een goed beeld van hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien!

Naast keukens is Kitchen4All ook de juiste plek voor keukenapparatuur en pvc vloeren. Een vloer voor de keuken moet bestand zijn tegen vele factoren. Denk aan een bord wat ongewenst uit je handen glijdt en op de grond valt of eten dat gemorst wordt. Ook stevige schoonmaakbeurten om alles weer onberispelijk te laten stralen horen erbij. Een pvc vloer is een perfecte vloer voor de keuken. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en erg duurzaam.

De totaalservice van Kitchen4All

Genieten van een totaalservice en je nergens meer zorgen over hoeven maken? Dat kan bij Kitchen4All! Van advies tot montage, wij regelen het voor je. Bij ons profiteer je van de volgende service:

  • Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
  • Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
  • Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
  • Je loopt geen risico door onze inmeetservice
  • Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
  • Vakkundige montage door een erkende monteur
  • Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
  • 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Zoek dichtstbijzijnde winkel