&noscript=1 />

 • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


 • Duitse kwaliteitskeukens


 • Bij ons volledige montage


 • 100% prijstransparantie


 • 5 jaar garantie

Keukens Dedemsvaart

Wil je graag een keuken kopen in Dedemsvaart of omgeving? Je hebt vast wel een aantal eisen gesteld. Heb je al nagedacht over de stijl van de keuken? En hoe zit het met het budget? Bovendien is het natuurlijk ook belangrijk dat je weet hoe groot de keuken moet zijn. Bij Kitchen4all ben je aan het juiste adres voor een betaalbare droomkeuken van Duitse topkwaliteit in diverse stijlen. Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw droomkeuken.

Een keuken kopen in de regio Dedemsvaart doe je bij Kitchen4all

Als je een bezoekje wilt brengen aan Kitchen4all, dan kun je ons eenvoudig bereiken via uitvalswegen A28 en N48. Onze adviseurs staan hier voor je klaar en helpen jou met de zoektocht naar jouw droomkeuken. Deel jouw wensen en wij vertalen dit gratis en geheel vrijblijvend naar een 3D-ontwerp. Zo krijg je pas echt een goed beeld hoe jouw droomkeuken eruit kan zien.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Uitgebreide collectie keukens en PVC vloeren te koop

Keukens zijn in veel verschillende stijlen en prijzen. Welke keuken past binnen mijn budget? In onze keukenwinkel Kitchen4all is een uitgebreide collectie aan keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren van de beste kwaliteit, te verkrijgen.

Onze kwaliteitskeukens worden in Duitsland gemaakt en zijn beschikbaar in vele kleuren, maten, stijlen, luxe en in iedere prijsklasse! Voor inspiratie, bekijk onze basiscollectie keukens en woonvloeren.

Van advies tot montage

Bij het kopen van een keuken in de regio Dedemsvaart wil je natuurlijk niet te veel zorgen hebben. Wij van Kitchen4all willen graag jouw zorgen uit handen nemen en daarom regelen we voor jou zowel het advies als de montage van de keuken.

Wat betekent deze complete service bij Kitchen4all?

 • Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
 • Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
 • Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
 • Je loopt geen risico door onze inmeetservice
 • Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
 • Vakkundige montage door een erkende monteur
 • Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
 • 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Wil je ook graag een keuken kopen in Dedemsvaart?. Maak online een afspraak zodat onze keukenadviseur alle tijd voor je heeft!

GRATIS ADVIESGESPREK!
csm_171_fashion_843616cf86

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie. Wij hebben vestigingen door heel het land zitten. Bekijk hieronder welke showroom bij jou in de buurt zit!

02-0003-raw-b20ecbf7

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Zwolle

Samen met Kitchen4all Genemuiden heeft deze familie uit Zwolle hun droomkeuken gerealiseerd. De zwarte basis vormt een prachtige combinatie met het betonlook werkblad.

Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel. Kijk snel verder!

Opgeleverde keuken Ulft

Samen met Kitchen4All Doetinchem heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad vormt een mooi contrast bij de rest van de keuken.

9,7