&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukenvloeren

Welke keukenvloeren zijn er? En wat past dan het beste bij jouw keuken? In onze showroom bieden wij een groot assortiment aan allerlei soorten, kleuren en maten keukenvloeren. Ga je bijvoorbeeld voor een visgraat PVC vloer met een luxe uitstraling of toch een zachte en warme houten vloer? Wij helpen je graag verder bij het maken van je keuze. Lees hieronder meer over onze keukenvloeren.

Welke keukenvloer kun je kiezen

Wij bieden een ruim assortiment aan allerlei soorten keukenvloeren. Zo is er altijd voor iedereen wat geschikt te vinden bij ons. Welke keukenvloer je het beste kunt kiezen, hangt natuurlijk van meerdere factoren. Afhankelijk van je eigen smaak, kijken we samen natuurlijk wat het beste past bij je keuken en ook naar hoe praktisch de keukenvloer moet zijn. Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen? Dan is het handig om rekening te houden met een krasbestendige keukenvloer. Kortom, zo zijn er meerdere aspecten die een belangrijke rol spelen wanneer je nadenkt over welke keukenvloer je moet kiezen. Natuurlijk helpen wij je daar graag bij. Lees hieronder meer over de verschillende soorten keukenvloeren.

Lees hier meer over keukenvloeren

Keukenvloer van PVC

Een keukenvloer van PVC geeft een luxe uitstraling aan je keuken. Helemaal als je deze door laat lopen tot aan je woonkamer. Het zorgt voor eenheid en rust in je woning en tegelijkertijd verbindt het beide ruimtes met elkaar. Als je nadenkt over een keukenvloer van PVC, heb je de mogelijkheid tussen dunne of dikke stroken en lange en korte. Bij een grote woning kan het mooi zijn om dan ook gebruik te maken van grote stroken. Het oogt rustig en laat de keuken optisch nóg groter lijken. Heb je een kleinere woning of een keuken aan de krappe kant, kies dan voor een keukenvloer van PVC met dunnere stroken. Dit maakt de ruimte niet kleiner. Ben je bang dat het dan te druk wordt? Kies dan voor een rustige kleur of print, dan zorg je ervoor dat het alsnog de rust uitstraalt waar je naar opzoek bent. Met een PVC vloer in de keuken kun je dus veel kanten op. Zo kan een PVC vloer hip en trendy staan, maar ook weer heel klassiek. Het is een veelzijdige vloer die aangepast kan worden op elke smaak en het zal altijd een tijdloze trend blijven. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in ieder interieur. Wij zijn stiekem fan. Jij ook? Laat je eens verrassen door ons uitgebreide assortiment aan kleuren en stijlen. Bezoek een van onze showrooms, er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Keukenvloer tegels

Liever geen PVC maar keukenvloer tegels? Ook dat kan! Het geeft een stoere touch aan de keuken. Ook zijn keukenvloer tegels geschikt voor vloerverwarming. Is wel zo prettig voor in de winter. Wij hebben een groot assortiment aan keukenvloer tegels, van diverse soorten kleuren en maten. Neem gerust eens een kijkje in een van onze Kitchen4All showrooms.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen op je keukenvloer? In onze keukenplanner kan gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? In onze keukenwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar in een van onze keukenwinkels. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jou droomkeuken!

Keukenvloer tegels
9,7