Kitchen4All De Vries

Direct advies?
Kitchen4all de Vries
0570 234 655
genemuiden@kitchen4all.nl

Winkel
Kitchen4all de Vries
Kamperzeedijk 127
8281 PD Genemuiden
Plan je route

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Afspraak maken buiten openingstijden?

Mail naar genemuiden@kitchen4all.nl

Keukens voor iedereen

Bezoek onze keukenwinkel!

Wil je jouw droomkeuken realiseren? Bij Kitchen4All doe je bij dit bij jouw plaatselijke keukenspecialist Kitchen4All Genemuiden. Wij hebben een prachtig en ruim assortiment aan complete keukens, apparatuur, accessoires en pvc-vloeren van de hoogste kwaliteit. Deze koop je voor vaste lage nettoprijzen.

Wat is jouw favoriete keukenstijl? Bij Kitchen4All Genemuiden vind je de meest prachtige badkamers tegen een betaalbaar budget. Van modern en tijdloos tot aan design en landelijk, wij hebben voor elke smaak wel een passende oplossing. In onze showroom vind je diverse badkameropstellingen zodat jij je kunt laten inspireren. Zo krijg je meteen een goed beeld van de mogelijkheden.

Op deze locatie is ook een Sani4All gevestigd!

Gerard en Emmelien staan voor je klaar.

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Keuken kopen bij Kitchen4All de Vries

Voor het kopen van een nieuwe keuken zit je bij Kitchen4All de Vries helemaal aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers beschikken over voldoende kennis om jou je droomkeuken te bezorgen. Door de juiste vragen te stellen kunnen zij jouw wensen in kaart brengen en weten zij dit te vertalen naar een gratis 3D-ontwerp (t.w.v. €150). Kom dus gerust langs in onze veelzijdige winkel in Genemuiden voor de mooiste keukens!

Vakkundige montage

Wanneer je een nieuwe keuken koopt dan wil je hier natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier van beleven. Naast dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteit materialen, is het ook belangrijk dat de montage van de keuken op een zo’n professioneel mogelijke manier plaatsvindt. Indien gewenst kunnen wij de montage voor je regelen. Wij werken uitsluitend samen met vakmensen die al heel veel keukens hebben geplaatst en dus precies weten wat ze moeten doen. Wil je liever zelf jouw keuken plaatsen? Dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Let er wel op: het is een tijdrovend en kundig klusje, dus onderschat het niet.

Beste service in Genemuiden

Bij Kitchen4all de Vries staat het verlenen van hoogwaardige service voorop. Onze adviseurs begeleiden je het gehele proces en geven je persoonlijk advies op maat. Gedurende het traject heb je altijd één vast aanspreekpunt die je helpt bij de zoektocht naar jouw droomkeuken. Heb je eenmaal een goed beeld van wat je precies wenst? Middels een 3D-ontwerp krijg je eenvoudig te zien wat je kunt verwachten. Uiteraard wordt er ook meteen een offerte opgesteld, zodat je ook meteen weet met welke kosten je rekening moet houden

Levering

Kitchen4all is een succesvolle franchiseformule met vestigingen door heel Nederland. Wij willen betaalbare keukens van oerdegelijke Duitse kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Bij ons vind je alles onder één dak, wat zowel geldt voor producten als service. Wij zijn er voor je van A tot Z en begeleiden je gedurende het hele proces. Bezoek dus ons in vestiging Hoogeveen of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Tot snel!