&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Koel/vrieskasten

Een koel- of vrieskast is een belangrijk onderdeel van de keuken en neemt veel ruimte in beslag. Je kan ze vinden in vele soorten maten en elk met hun eigen kwaliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat past het beste bij jou keuken? Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen! Wij kijken graag met jou mee, en vertalen jouw wensen en budget graag in een prachtig totaalplaatje.

MCIM01772838_FF_SBS_Stage_04_L_3200x1241

Onze merken

Energiezuinige koel- en vrieskasten

Het is niet nieuws dat koel- en vrieskasten veel energie verbruiken. Gelukkig wordt hier steeds beter opgelet en bieden diverse fabrikanten betaalbare koelkasten met energiezuinige technologieën aan. Op de energielabels kan je precies zien hoe zuinig de koel of vrieskast is. Er zijn nog meer mogelijkheden om op de energie te letten. Als je al een vriezer hebt kan je beter kiezen voor een koelkast zonder vriesruimte. Dat biedt niet alleen extra koelruimte maar het je bespaart tot wel 30% energie! Dankzij handige oplossingen zoals NoFrost hoef je jouw vriezer nooit meer te ontdooien. Het slimme luchtcirculatiesysteem voert vocht uit de vriesruimte af naar een verdampingsschaal en voorkomt zo ijsvorming. Dit bespaart je dus tijd én energie.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Soorten koelkasten

Het samenstellen van een keuken is maatwerk. Daarbij moet je goed bedenken wat je belangrijk vind en hoe de indeling wordt. Het is belangrijk om een koelkast te kiezen die bij de stijl van jouw keuken en eisen past. Wil je een vrijstaande koelkast, inbouwkoelkast, koel-vries combinatie, Amerikaanse koelkast of een wijnkast? De keuzes zijn eindeloos. Laat je goed informeren en kijk naar de voor- en nadelen van elk type koelkast zodat je de juiste keuze kan maken.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze koel/vrieskasten?

Ontwerp jouw betaalbare droomkeuken in één van onze vestigingen

  • Vraag een gratis adviesafspraak aan
  • Ga in gesprek met één van onze keukenadviseurs
  • Ontwerp samen een gratis 3D ontwerp van jouw droomkeuken
9,7