• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kokend waterkraan

De kokend waterkraan maakt de afgelopen jaren een grote opmars in de markt. Het is een luxe toevoeging aan de keuken, maar wel één met vele voordelen. De keuken is de enige plek in huis waar je dagelijks koud, warm en kokend water nodig hebt. Met een kokend waterkraan hoef je nooit meer te wachten op kokend water voor een kop thee. Bovendien verkort je de bereidingstijd van groenten, pasta of rijst door deze direct in kokend water te koken. Ook kokend waterkranen zijn verkrijgbaar in alle kleuren volgens de laatste trends. Bezoek een Kitchen4all showroom en bekijk alle mogelijkheden!

350202_10__n0020_69__selsiuz_kokendwaterkraan_haaks_eieren_9_vierkant

Onze merken

Water- en energiebesparend

In aanschaf in een kokend waterkraan een stuk duurder dan een gewone keukenkraan. Hierin zitten wel grote verschillen, dit is per merk en model verschillend. Een groot voordeel van de kokend waterkraan is dat je precies de juiste hoeveelheid water tapt dat je nodig hebt. Je hoeft geen waterkoker te gebruiken en onnodig veel water koken. Het is ook perfect als je warm water voor een sopje nodig hebt. Bij het gebruik van de kraan slaat de boiler niet aan, ook niet bij warm of kokend water. Het water hoeft dus niet onnodig door lange leidingen naar je kraan te lopen. De boiler van de kokend waterkraan heeft energielabel A. Dit alles scheelt op jaarbasis ongemerkt veel energie en in de kosten.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Veiligheid

Veiligheid komt op de eerste plaats als het gaat om kokend water. Zeker als er kinderen in de keuken zijn. Op de kokend waterkranen zit een kindveilige bediening, dit verschilt per merk zoals de bekende druk-draaibeweging. Deze beweging kan niet door jonge kinderen worden gemaakt. Een ander voordeel van deze bediening zorgt ervoor dat je alleen kokend water kan gebruiken als de knop wordt vastgehouden. Daarnaast zorgen perlators voor een rustige straal zonder spetters kokend water. Doordat de kraan dubbelwandig is wordt ze kraan zelf ook niet heet na gebruik.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze kokendwaterkranen?

9,7