Kranen

Een kraan is een onmisbaar onderdeel van de keuken. Om de juiste kraan te kunnen kiezen moet je de verschillende mogelijkheden weten. Keukenkranen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en modellen. Maar welke kraan past bij de uitstraling jouw droomkeuken? Bij Kitchen4all geven wij je graag een advies welke kraan binnen jouw wensen en budget past. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier van je aankoop hebt voor de beste prijs. Laat je inspireren op de website en kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met je mee!

350217-02-V0020-069-Selsiuz-steel-Gun-Metal-haaks-met-model-droge-kan

Onze merken

Kraanbediening

Er zijn 2 manieren om de kraan te monteren, op de spoelbak of aan de wand. Door kranen aan de wand te monteren bespaar je ruimte op het aanrechtblad. Daarnaast zijn er verschillende manieren om een kraan te bedienen. Met 1 greep, 2 grepen of handsfree. De eengreepskraan heeft als voordeel dat je met 1 hand te kraan kan bedienen of zelfs met je ellenboog. Super handig en hygiënisch!

De tweegreepskraan heeft vaak een klassieker look. Hier moet je de warme en koud waterstroom zelf met elkaar mengen tot de juiste temperatuur. Dit is iets onhandiger maar werkt uiteindelijk ook prima.

En optie die je minder vaak tegenkomt maar zeker een optie is, is de handsfree keukenkraan. Dit is een super hygiënische oplossing omdat je nooit meer met je (vieze) handen de knoppen hoeft aan te raken. Er zijn zelfs varianten waarbij de kraan zichzelf automatisch uitschakelt.

Heb je een ruime keuken met grote wasbakken? Misschien is dan een kraan  waarbij de uitrekbare arm weggewerkt zit in de uitloop. Daarbij kan je de waterslang uit de uitloop van de kraan trekken. Handig om groenten of fruit te spoelen of een grote emmer te vullen!

En ander type kraan wat je tegenwoordig veel ziet is de kokendwaterkraan. Hiermee heb je in een handomdraai kokendheet water uit de kraan voor bijvoorbeeld een kopje thee. Super handig en efficiënt, je kookt nooit meer water dan je nodig hebt.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Materiaal en kleur

Je kan een kraan uitzoeken die precies past bij de uitstraling van de keuken. Kranen zijn in ontzettend veel modellen, materialen en kleuren te krijgen. De trends op dit moment zijn de gekleurde kranen. Vooral de metallic tinten; goud, brons, koper en matte kleuren. Kranen in mat zwart en mat wit worden regelmatig gekozen door mensen die van moderne architectuur houden. De stijlvolle glanzende gekleurde kranen in goud, zwart en brons zijn zowel elegant als modern. Ze vormen in een keuken met zowel een donkere als een lichte achtergrond mooie contrasten en zijn echte blikvangers. Zoek je eenheid in de keuken? Kijk dan eens naar dezelfde kleur kraan en wasbak. Dit geeft een heel mooie sfeer in de keuken.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze kranen?

9,6