• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

L keukens

L keuken kopen? Dit is een veelgebruikte keukenopstelling. En dat is niet voor niets, want L-keukens zijn functioneel en veelzijdig. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Er zijn verschillende oplossingen om maximaal gebruik te maken van deze hoek. Denkt u bijvoorbeeld aan een draaicarrousel of een aantal hoeklades. Met dit type keuken – ook wel hoekkeuken genoemd – beschikt u over veel kastruimte en een groot werkblad. Daarbij heeft u met een L-keuken alles binnen handbereik, mits u de ruimte goed indeelt. Uiteraard zijn deze L-keukens te verkrijgen bij Kitchen4all. Brengt u eens een bezoek aan een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Wij bieden u een prachtige collectie met de mooiste en beste L keukens.

L keuken kopen bij Kitchen4all

Een L keuken is er in diverse stijlen: van modern tot landelijk en van design tot klassiek. Daarnaast heeft u volop keuze uit allerlei formaten zodat er voor iedere ruimte een geschikte keuken is. Ook qua indeling kunt u alle kanten op. Ons keukencentrum heeft een ruim aanbod met keukens in een L-vorm. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken begint bij ons met een bak koffie en persoonlijk contact, waarbij onze specialisten de tijd nemen om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken wij een 3D ontwerp om een helder beeld van uw keuken te creëren. Daarbij kijken we ook naar de stijl, materialen en afwerkingen. Als alles naar wens en besteld is, plaatsen onze vaklieden uw keuken op maat.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse L keukens. Lees hier uw voordelen:

Ik koop mijn L keuken bij de specialist

Past een L-keuken in uw woning en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom of neemt u contact op. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de mooiste en beste keukens van Duitse kwaliteit. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de keukenbranche en kunnen u van begin tot eind begeleiden in de aanschaf van de prachtigste keukens.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7