&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Magnetrons

De magnetron is niet meer weg te denken uit onze keuken. Het is ideaal voor het snel opwarmen van een maaltijd of het ontdooien van voedsel. De tijd van witte logge magnetrons die los op het aanrechtblad is voorbij. Tegenwoordig voegen magnetrons met hun vaak bijzondere design en innovatieve functies echt iets doe aan jouw keuken.

Let bij het oriënteren vooral op de programmaopties en het bedienings- en onderhoudsgemak. Kies voor een inbouwmagnetron zodat hij één geheel vormt met de rest van je keuken. De combimagnetron is populair omdat dit ruimte bespaart. Je kunt namelijk in hetzelfde apparaat verwarmen, grillen, bakken, koken, of snel een maaltijd ontdooien. Dat scheelt ook nog eens in de portemonnee, aangezien je niet twee losse apparaten hoeft aan te schaffen. Vraag bij onze adviseurs naar de mogelijkheden. Kies voor inbouwmagnetron zodat hij één geheel vormt met de rest van je keuken. Benieuwd wat het beste bij jou keuken past? Onze adviseur geven jou deskundig en eerlijk advies in één van de Kitchen4all vestigingen.

MAG824MAT_AT2-web-1024x684_vierkant

Onze merken

Welke opties zitten op een magnetron?

Elk merk en type magnetron heeft andere eigenschappen en handigheden. Het is goed hierop te letten om een goede keuze te kunnen maken. Quick-Start; Je kan hiermee snel aan de slag zonder ingewikkelde instellingen. Door de knop in te drukken gaat de magnetron automatisch een halve minuut aan op vol vermogen. Ideaal om bijvoorbeeld snel brood te ontdooien voor dat je naar je werk gaat.

Veel magnetrons hebben tegenwoordig een handige reinigingsfunctie. Na het gebruik van de magnetron is deze eenvoudig schoon te maken. Door water toe te voegen weekt het vuil los met een speciaal programma. Het overtollige vocht is eenvoudig met een doekje te verwijderen.

Je kan de magnetron handmatig instellen maar veel types bieden ook automatische programma's aan. Je hoeft dan alleen het passende programma te kiezen en de machine stelt zelf alles in. Het display toont u de  functie, temperatuur en tijd.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Tips voor de juiste magnetron

Er zijn verschillende types magnetrons beschikbaar. Het goed om te bedenken waarvoor je de magnetron wilt gebruik voordat je deze gaat aanschaffen. Wil je alleen opwarmen? Dan is een standaard solo magnetron voldoende. Zou je ook af en toe willen bakken en grillen? Dat is een combi-magnetron een goede keuze, deze heeft net iets meer opties dan een solo magnetron. Heb je een kleine keuken en eigenlijk geen plek voor een oven en een magnetron? Dan kan je het beste gaan voor een oven met magnetronfunctie. De inhoud van deze apparaten zijn een stuk groter zodat er makkelijk grote ovengerechten inpassen. Zo bespaar je ruimte maar heb je de wel alle mogelijkheden die een magnetron en oven bieden.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp in één van onze vestigingen te maken, krijg je een helder beeld van je nieuwe droomkeuken.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Kitchen4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien.

Gratis bezorging

Indien gewenst kun je gebruik maken van onze gratis bezorging. Wij leveren de bestelde producten kosteloos bij je thuis.

Vakkundige montage

Wij installeren – indien je wenst – altijd zelf de
keuken en/of tegels, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wil jij meer informatie over onze magnetrons?

9,7