• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Moderne keuken

Moderne keukens zijn eigentijdse en strakke keukens en daardoor erg populair. Deze keukens zijn voorzien van de nieuwste keukenapparatuur, greeploze kasten en lades en innovatieve opbergmogelijkheden. Gebruikersvriendelijkheid en strakke, recht vormen staan centraal in deze keukenstijl.

Innovatieve keukenapparatuur

Een belangrijk onderdeel van je keuken is natuurlijk de apparatuur. In elke keuken vind je een kookplaat, afzuigkap, een oven en magnetron, vaatwasser en koelkast. In een moderne keuken zijn al deze apparatuur van de nieuwste serie en bevatten daardoor de meest innovatieve mogelijkheden. Denk hierbij aan een zelfreinigingsprogramma, timerfunctie en tiptoetsbediening. En al deze opties zijn weggewerkt waardoor ze niet zo prominent naar voren komen.

Om je keuken nog completer en innovatiever te maken, heeft Kitchen4all ook nog andere mogelijkheden naast alle standaard opties. Een voorbeeld hiervan is de kokendwaterkraan, een stoomoven en een warmhoudlade. Alles is dus mogelijk en bij ons vind je alles onder één dak!

Strakke materialen

Waar landelijke en design keukens vaak één materiaalsoort prefereren, hebben moderne keukens vaak bijzondere combinaties. Bij dit soort keukens is het namelijk belangrijk dat de materialen aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en niet zozeer voldoen aan bepaalde voorwaarden. Alles is dus mogelijk, van hout tot glas, van kunststof tot steen en van betonlook tot RVS. Het gebruik van kleur en verschillende kleuren is in deze keukens ook zeker een aanrader.

Moderne keukens zijn vaak greeploos en bevatten RVS-elementen. Hierdoor krijgt de gehele keuken een strak uiterlijk en is eenvoudig schoon te houden.

Afspraak maken
Man aan het schrijven

KITCHEN4ALL; DÉ KEUKENSPECIALIST MET INTERNETPRIJZEN

Man aan het schrijven
Hulp nodig?

Een keuken uitzoeken kan erg lastig zijn. Er is namelijk zoveel keuze uit merken, producten, stijlen en kleuren, dat je vaak door de bomen het bos niet kan zien. De deskundige adviseurs van Kitchen4all helpen je hier graag bij. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij namelijk precies welk product het meest geschikt is voor jou, hoe je je keuken het beste in kan richten en hoe je aan de beste prijs komt. En wat je uiteindelijk ook kiest, de producten zijn altijd van kwalitatieve A-merken, waardoor je zeker weet dat ze lang meegaan. Denk bij merken aan bijvoorbeeld Bosch, Siemens, NEFF, ETNA, ATAG, Pelgrim, Quooker en Nobilia.

Tijdens jullie gesprek zal de adviseur peilen welk globaal beeld jij hebt van je nieuwe keuken. Na een rondje door de showroom te hebben gelopen en de meeste geschikte producten te hebben gekozen, zal hij of zij dit implementeren in een gratis 3D ontwerp. Deze laat jou zien wat je kunt verwachten van je nieuwe keuken. Zo weet je zeker of je tevreden gaat zijn met je nieuwe keuken, of dat je toch nog wat wil aanpassen.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan rond op deze website of kom langs in een van onze showrooms. Klaar om jouw nieuwe keuken samen te stellen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak.

Nog niet geheel overtuigd? Bekijk dan onze opgeleverde werken of bekijk onze klantenwaarderingen op Qasa.nl en ontdek waarom Kitchen4all bekroond wordt met een dikke 9,4!

Afspraak maken

Ruimte voor foto’s en/of teksten in kolommen

Keuken Kitchen4all
Keukengerei
content-5
9,7