&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Volledige montage

Heb je een nieuwe keuken gekocht? Het is belangrijk dat je keuken op een vakkundige manier wordt gemonteerd, want zo beleef je zo lang mogelijk plezier van jouw nieuwe keuken. Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd kan genieten van jouw nieuwe keuken. Daarom regelen wij, indien gewenst, de volledige montage en hoef je verder nergens naar om te kijken.

Onze monteurs gaan door waar anderen stoppen

Wij vinden het belangrijk om net dat ene stapje extra te zetten. Onze klanten tevreden maken en houden dat is iets waar wij veel waarde aan hechten. Om deze reden werken we alleen met vakkundige monteurs. Onze monteurs gaan dan ook door waar de anderen stoppen. Dat is iets waar jij als klant veel baat bij kan hebben.

Complete ontzorging

Wanneer je binnenkomt in één van onze vestigingen dan helpen we je van het begin tot het eind. Wij regelen alles voor je, van A tot Z. Zo ontvang je deskundig advies, een gratis 3D ontwerp en gratis levering van je producten. Bovendien kunnen wij dus ook de montage voor je regelen. Zo kun je bij ons alles onder één dak vinden, van producten tot servicemogelijkheden. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is de aankleding van je nieuwe keuken.

Video montageservice

Montage van je keuken uitbesteden aan Kitchen4all?

Heb je ook interesse in de montage van je keuken? Onze deskundige adviseurs kunnen je graag verder helpen en vertellen je meer over de mogelijkheden. Neem contact op met dichtstbijzijnde vestiging of maak hier direct een afspraak

Heel veel mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken dan kun je kiezen uit heel veel opties. Breng een bezoekje aan één van onze showrooms en laat je adviseren. Zodra je een keuken hebt uitgezocht wordt er gratis een 3D ontwerp gemaakt. Dit 3D ontwerp laat je niet alleen zien hoe je keuken eruit komt te zien in jouw keukenruimte, maar is ook een leidraad voor de monteurs die de keuken gaan installeren. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het gehele leidingwerk aan te passen. De keuze is aan jou!

Kosten

Het kopen van een keuken is een flinke investering. Gelukkig ben je bij Kitchen4all nooit veel geld kwijt aan het kopen van een nieuwe keuken, terwijl je toch profiteert van hoogwaardige kwaliteit materialen en apparatuur. Wij bieden al onze keukens en onderdelen aan voor goedkope internetprijzen. Hier bespaar je veel geld mee. Wat de exacte kosten zijn van de montage van jouw keuken? Dat verschilt per aannemer. Het is daarom lastig om een inschatting te maken van de kosten. Raadpleeg daarom één van onze adviseurs voor meer informatie.

Hoe ziet het traject eruit?

Als je een nieuwe keuken hebt gekocht dan moet de montage geregeld worden. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten lees je hieronder de 8 stappen waaruit het 'montageproces' bestaat.

Gratis adviesgesprek aanvragen
Vacature Kitchen4all

De 4 zekerheden van Kitchen4all

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Vakkundige montageservice
  • 5 jaar garantie op jouw keuken
  • Duitse kwaliteitskeukens

Stap 1: Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak komt de monteur bij jou thuis. Hier neemt hij, samen met jou, de situatie op en controleert voor de laatste keer alle maten. Zo komen zowel hij als jij niet voor nare verrassingen te staan.

Stap 2: Inventarisatie

De uit te voeren werkzaamheden worden duidelijk doorgesproken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3: Heldere offerte

Kitchen4all spreekt samen met jou de offerte door. De genoemde prijzen staan vast en alle afspraken staan overzichtelijk op papier. Geen vervelende verrassingen dus!

Stap 4: Planning

Zodra je akkoord gaat met de offerte, beginnen we met het inplannen van de levering van producten en de bijbehorende werkzaamheden.

Stap 5: Werkwijze

Het is tijd voor de montage. Onze ervaren monteurs gaan aan de slag en doen er alles aan om de montageperiode zo professioneel en kort mogelijk te laten duren. Zo kun je eerder genieten van je nieuwe keuken!

Stap 6: Garantie

Kitchen4all geeft standaard 5 jaar garantie op keukenonderdelen en werkt, zoals eerder benoemd, alleen met erkende en ervaren monteurs. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het eindresultaat.

Stap 7: Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie is belangrijk voor elke partij. Om die reden blijft Kitchen4all dan ook altijd jouw vaste aanspreekpunt. Zelfs als het gaat over de montage door een extern, lokaal bedrijf. Eenvoudiger wordt het niet!

Stap 8: Betaling

De betaling van de montage gaat via Kitchen4all. Ook in deze stap doen we namelijk aan complete ontzorging. Jij betaalt het complete bedrag, inclusief montage, en wij zorgen dat het bij de monteur terecht komt. Heel makkelijk dus.

Enthousiast geworden? Maak dan, via onderstaande button, een afspraak en stel jouw droomkeuken samen met behulp van onze adviseurs!

Gratis adviesgesprek

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Zwolle

Samen met Kitchen4all Genemuiden heeft deze familie uit Zwolle hun droomkeuken gerealiseerd. De zwarte basis vormt een prachtige combinatie met het betonlook werkblad.

Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel. Kijk snel verder!

Opgeleverde keuken Ulft

Samen met Kitchen4All Doetinchem heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad vormt een mooi contrast bij de rest van de keuken.

9,7