Montage & Plaatsing

Je hebt je droomkeuken of tegelvloer uitgezocht! Dankzij ons gratis 3D ontwerp weet je precies waar je aan toe bent en ook over de levering maak je je geen zorgen: deze is namelijk gratis en komt op de afgesproken dag en tijdstip. Nu is het tijd voor de montage. “Dat regel ik wel”, denk je. Waarschijnlijk wel. Maar… vergis je niet. Het monteren van een keuken kan namelijk moeilijker zijn dan je denkt. Het is namelijk een kundig en tijdrovend proces.

Om deze reden heeft Kitchen4all de term ‘complete ontzorging’ tot leven geroepen. Wat dit betekent? Dat wij alles voor je (kunnen) regelen, van idee tot uitwerking. Dit betekent dus dat, naast onze goedkope, maar kwalitatieve producten, deskundig advies, gratis 3D-ontwerp en gratis levering, wij ook de montage voor je kunnen regelen. Zo weet je zeker dat het allemaal goed en snel geïnstalleerd wordt. Wij werken samen met professionele monteurs bij jou in de buurt. Wel zo vertrouwelijk.

Meer weten? Lees dan hieronder hoe Kitchen4all het montage proces soepel laat verlopen in 8 overzichtelijke stappen!

Afspraak maken
Monteur

Kitchen4all, gaat alleen voor de beste service!

Sfeerbeeld koken in de keuken Kitchen4all

Stap 1: Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak komt onze monteur bij jou thuis. Hier neemt hij, samen met jou, de situatie op en controleert voor de laatste keer alle maten. Zo komen zowel hij als jij niet voor nare verrassingen te staan.

Stap 2: Inventarisatie

De uit te voeren werkzaamheden worden duidelijk doorgesproken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3: Heldere offerte

Kitchen4all spreekt samen met jou de offerte door. De genoemde prijzen staan vast en alle afspraken staan overzichtelijk op papier. Geen vervelende verrassingen dus!

Stap 4: Planning

Zodra je akkoord gaat met de offerte, beginnen we met het inplannen van de levering van producten en de bijbehorende werkzaamheden.

Stap 5: Werkwijze

Het is tijd voor de montage. Onze ervaren monteurs gaan aan de slag en doen er alles aan om de montageperiode zo professioneel en kort mogelijk te laten duren. Zo kun je eerder genieten van je nieuwe keuken!

Stap 6: Garantie

Kitchen4all geeft standaard 5 jaar garantie op keukenonderdelen en werkt, zoals eerder benoemd, alleen met erkende en ervaren monteurs. Geen zorgen over het eindresultaat dus! Bekijk hier opgeleverde werken.

Stap 7: Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie is belangrijk voor elke partij. Om die reden blijft Kitchen4all dan ook altijd jouw vaste aanspreekpunt. Zelfs als het gaat over de montage door een extern, lokaal bedrijf. Eenvoudiger wordt het niet!

Stap 8: Betaling

De betaling van de montage gaat via Kitchen4all. Ook in deze stap doen we namelijk aan complete ontzorging. Jij betaalt het complete bedrag, inclusief montage, en wij zorgen dat het bij de monteur terecht komt. Heel makkelijk dus!

Enthousiast geworden? Maak dan, via onderstaande button, een afspraak en stel jouw droomkeuken samen met behulp van onze adviseurs!

Afspraak maken

Foto's van tevreden klanten

Keuken familie Rabelink Kitchen4all
Keuken familie Steen Redeker Kitchen4all
Keuken familie Timmerman Kitchen4all