Alleen deze maand: 15% korting op echt alles!

Alleen deze maand: 15% korting op echt alles!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Deze maand is jouw kans om extra voordelig een nieuwe keuken te kopen. Alleen in de maand mei hebben we een wel hele aantrekkelijke actie. Je ontvangt namelijk maar liefst 15% korting op écht alles. Kortom: dit is hét moment om jouw nieuwe keuken uit te zoeken!

Een nieuwe keuken kopen met 15% korting

Wil je deze maand profiteren van deze topactie? Wij raden je dan aan om een afspraak te maken bij één van onze vestigingen. Zo weet je altijd zeker dat er een adviseur voor je klaarstaat en tijd voor je heeft om een droomkeuken te realiseren. Bovendien is er dan ook ruimte om samen een rondje te lopen door de showroom. In onze showrooms vind je diverse keukenopstellingen waar je uit kunt kiezen. Van een design keuken tot aan een keuken met landelijke kenmerken: geef aan wat je het mooiste vindt en een keukenspecialist helpt jou met het realiseren van een droomkeuken.

Gratis 3D-ontwerp

Om er zeker van te zijn dat je kiest voor een keuken die helemaal past bij jouw stijl en smaak, staan onze specialisten voor je klaar om een 3D-ontwerp te maken. Goed nieuws: want dit 3D-ontwerp is helemaal gratis. Je leest het goed, dit komt nog bovenop de 15% die je krijgt bij het kopen van een nieuwe keuken. Zo wordt het dus nog aantrekkelijker om een nieuwe keuken te kopen, nietwaar?!

Voorwaarden

Let erop dat er wel een aantal voorwaarden verbonden zijn aan deze prachtige actie. Om het duidelijk te maken, zetten we de regels even op een rij:

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Kitchen4all.
  • Benoemde actie is geldig tot en met 31 mei 2020.

Maak een afspraak

Wil jij ook gebruikmaken van deze topactie? Maak gauw een afspraak bij één van onze vestigingen. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!

20190420_1144__MG_3223