3D-keukenplanner

3d-ontwerp-kitchen4all_web

Probeer de 3D-keukenplanner 

Met onze nieuwe 3D-keukenplanner is het vanaf nu ook mogelijk om online een nieuwe keuken te ontwerpen. Experimenteer met diverse soorten keukens en ontwerp binnen een handomdraai jouw eigen droomkeuken. Het ontwerpen van een keuken was niet eerder zo makkelijk en kan je vanaf nu helemaal zelf. Op basis van jouw keukenwensen ontwerp jij de keuken die bij jou past en wij doen de rest.

Ben je met de 3D-keukenplanner bezig maar wil je de keuken op een ander moment verder afmaken of nog eens bekijken? Geen probleem! Sla de keuken op in de 3D keukenplanner. Zo kan je op ieder ander moment verder met jouw nieuwe keuken.

Keukenadvies aan huis

Maak nu een afspraak voor keukenadvies bij jou thuis! Wij helpen je op basis van jouw eigen keukenontwerp met een keukenadvies op maat. We maken ter plekke een nieuw 3D-ontwerp en kijken welke stijlen het beste bij jou passen. Ook nemen onze adviseurs een tal van kleurstalen mee zodat je precies kan zien wat de opties zijn. Zo kunnen wij je direct voorzien van gericht advies en kunnen de verbouwplannen gewoon doorgaan.
Probeer het zelf uit!