Aankondiging: Vanaf juli ook in Vianen en Kaatsheuvel!

Juli 2021 opening nieuwe vestigingen in Vianen en Kaatsheuvel!

Zelfs in de coronatijd blijven we doorgroeien! Begin juli 2021 gaan we een nieuwe vestiging in Vianen en Kaatsheuvel openen. Net als in onze andere winkels kan je hier terecht voor het realiseren van je droomkeuken. Leuk weetje: in de vestigingen zit al een Sani4all waar je terecht kan voor de mooiste badkamers!

Service staat voorop

Laat je compleet ontzorgen en vind bij Kitchen4all Vianen een keuken die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Iets wat we net als in onze andere vestigingen belangrijk vinden, dat is het verlenen van hoogwaardige service. Onze deskundige adviseurs zullen voor je klaar staan en helpen je bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Het idee vertalen we geheel gratis en vrijblijvend naar een 3D ontwerp. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Keuken kopen bij Kitchen4all Vianen en Kaatsheuvel

Een nieuwe keuken kopen doe je bij Kitchen4all Vianen en Kaatsheuvel! Wij zijn dé plaatselijke keukenspecialist waar je terecht kan voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit voor een scherpe nettoprijs. Wij hebben een breed assortiment aan complete voordelige keukens en wellicht wel de grootste keukencollectie van Nederland. Onze keukens zijn verkrijgbaar in alle kleuren, maten, stijlen en luxe. Denk hierbij aan moderne, landelijke, betonlook, budget,  design en tijdloze keukens. Wil je een keuken kopen binnenkort? Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Bij Kitchen4all slaag je dan ook gegarandeerd!