Advies op afstand of via WhatsApp

Corona update: advies op afstand of via WhatsApp

In deze tijd vinden wij van Kitchen4all de
gezondheid van onze klanten en medewerkers extra belangrijk. Daarom houden wij ons strikt aan de voorschriften rondom het COVID-19 virus, zoals je eerder al op onze website kon lezen. Omdat wij snappen dat niet iedereen onze showroom kan of wil bezoeken, bieden wij nu ook persoonlijk keukenadvies op afstand aan.

Persoonlijk keukenadvies op afstand

Bij Kitchen4all kan je vanaf nu direct contact opnemen via WhatsApp of de chat op onze website. We helpen je graag met je keukenvragen op afstand! Heb je bijvoorbeeld vragen over een specifieke keuken, of wil je advies over de indeling van je keuken of montage? Dan staan onze medewerkers voor jou klaar. Iedere vestiging heeft een eigen WhatsApp-nummer, via welke je eenvoudig jouw vragen kunt stellen. Je hebt dus altijd direct contact met een van onze keukenspecialisten! Ook als je ideeën wil uitwisselen of foto’s van jouw badkamer wil delen, kun je ons gerust een appje sturen. Zo bieden wij ook in deze tijden keukenservice van A tot Z.

Een persoonlijk gesprek vanuit huis

Spreek je liever een keukenadviseur persoonlijk? Ook dat kan nu vanuit huis! Via het WhatsApp-nummer van de dichtstbijzijnde vestiging kan je een videogesprek aanvragen. Zo word je op snel en persoonlijk geholpen met jouw keukenvragen. Gewoon vanaf de bank. Of laat ons meteen jouw keuken of sfeerbeelden zien, dan kunnen wij direct met je meedenken. Wil je een ontwerp op maat? Ook dat kan! De specialisten van Kitchen4all staan namelijk nog steeds voor je klaar om jou te voorzien van een gratis 3D-ontwerp. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en geef de afmetingen van jouw keuken door, dan laten wij jou de mogelijkheden van jouw keuken zien.

Kitchen4all: een keuken voor iedereen

Ben je dus op zoek naar een nieuwe keuken maar lukt het door de omstandigheden niet om naar de showroom te komen? Dan staan wij nog steeds 100% voor je klaar! Maak een afspraak via onze website, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. In het aanvraagformulier heb je de mogelijkheid om voor een digitaal adviesgesprek te kiezen. Of stuur ons dus een appje om jouw vragen of ideeën te delen. Hieronder kun je op jouw dichtstbijzijnde vestiging klikken voor het WhatsAppnummer. We helpen jou, ook vanaf een afstandje, graag bij het vinden van jouw droomkeuken!