Kitchen4all blijft bereikbaar

slider-ontwerp-corona-k4a

Kitchen4all blijft bereikbaar om je op afstand van advies te voorzien!

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek bij jou thuis! We maken ter plekke direct een 3D-ontwerp en kijken welke stijlen het beste bij jou passen. Ook is het mogelijk om een digitale afspraak te kunnen maken, tijdens het videogesprek laten wij onze showroom zien en kijken we welke artikelen jij mooi vind. En kunnen je van een passende offerte voorzien. Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk.

Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar ook nu de winkels gesloten zijn! We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, ten alle tijden, volgens de richtlijnen doen.

Keukenadvies aan huis

Wij helpen je tijdens een adviesgesprek aan huis met een keukenadvies op maat. Tijdens een thuisadvies maken we ook direct een 3D-ontwerp! Ook nemen onze adviseur een tal van kleurstalen mee zodat je precies kan zien wat de opties zijn. Zo kunnen wij je direct voorzien van gericht advies en kunnen de verbouwplannen gewoon doorgaan.

Digitaal keukenadvies

Bij Kitchen4all is het mogelijk om digitale adviesafspraken in te plannen. Op deze manier heb je direct contact met de adviseurs en kunnen alle plannen doorgaan ondanks de winkels gesloten zijn. Tijdens een digitaal adviesafspraak nemen onze adviseurs rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden.

MAAK EEN AFSPRAAK!

Tot snel en blijf gezond!